Trafikos katonai teherautók
2018. március 23. írta: ToyaHSW

Trafikos katonai teherautók

trafikoskatonai1.JPG

Ahogy ígértem folytatom a Bress Andrástól kapott játékok bemutatását. Ezúttal a katonai vonal kerül előtérbe, ugyanis néhány terepszínű teherautó és kiegészítés is található volt a kapott játékok között.
Ahogy a civil teherautók, úgy a katonai vonal is Szirmai féle játékokból áll össze.
A választék bőséges és a trafikok kínálatában valószínűleg még bőségesebb volt. A teherautók formára nem, de felépítményben és színben eltérnek a civil változatoktól és sokkal nagyobb számú vontatmány állt rendelkezésre a teherautókhoz.

A járművek között megtalálható a csapatszállító, a platós, az ágyúval és a mentős felépítménnyel szerelt változata is. A vontatmányok között pedig a csapatszállító pótkocsi, az aprócska ágyú és a hadtápos pótkocsi található meg.
Egészen biztosan készültek még más változatok is, de azokat András valószínűleg nem kapta meg gyerekkorában. Minden jármű és vontatmány természetesen terepszínben pompázik.
Az alvázban és a futóműben nincs eltérés, itt is műanyagból készült alváz, műanyag kerekek és természetesen fémből készült tengelyek találhatóak a járművek alatt.

Egészen biztosan sokatoknak ugrik be kellemes emlék ezekről az autókról is. A múzeumban természetesen majd közelről láthatjátok ezeket az autókat, sőt akár kézbe is vehetitek majd őket, de addig maradnak a megszokott fényképek.

RÉGI JÁTÉKOD VAN? NE DOBD KI! NE ADD EGY NEPPERNEK! TUDD INKÁBB JÓ HELYEN, AHOL MEGŐRZIK ÉS VIGYÁZNAK RÁ!

Kövesd munkámat a Facebookon és a többi közösségi oldalon! Ha szeretnél segíteni anyagilag, akkor itt  teheted meg, ha játékokat szeretnél felajánlani a leendő múzeumba, akkor a toyahsw@gmail.com címre küldj üzenetet és megbeszéljük a részleteket!

A bejegyzés trackback címe:

https://jatekmuzeum.blog.hu/api/trackback/id/tr2113769738

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

süti beállítások módosítása