Kisautó parádé 2.rész
2017. október 13. írta: ToyaHSW

Kisautó parádé 2.rész

A tegnap megkezdett felajánlott kisautók bemutatása a mai napon is folytatódik. Előre láthatólag még hét napig jönnek ritka és kevésbé ritka Lesney Matchbox kisautók a blogon.
Történetek ezúttal sincsenek a játékok mellé. Egyszerű fényképes bemutató a játékokról, mivel nem igazán hazai pálya számomra a Matchbox világ. Ha érdeklődtök a téma iránt, akkor a Matchbox Memories és a Szirszarjaim blogot ajánlom a figyelmetekbe.

A képek a megszokott módon, autónként mozaikba rendezve kerülnek fel ezúttal is.

RÉGI JÁTÉKOD VAN? NE DOBD KI! NE ADD EGY NEPPERNEK! TUDD INKÁBB JÓ HELYEN, AHOL MEGŐRZIK ÉS VIGYÁZNAK RÁ!

Kövesd munkámat a Facebookon és a többi közösségi oldalon! Ha szeretnél segíteni anyagilag, akkor itt teheted meg, ha játékokat szeretnél felajánlani a leendő múzeumba, akkor a toyahsw@gmail.com címre küldj üzenetet és megbeszéljük a részleteket! 

A bejegyzés trackback címe:

https://jatekmuzeum.blog.hu/api/trackback/id/tr7412967067

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Sam. Joe · http://www.matchboxmemories.hu 2017.10.21. 12:14:30

Ez a fehér tető nem a Ford Kennel Truckhoz tartozik. Ennek egy átlátszó "búra" és kutyák lennének a tartozékai. Sajnos ezek szoktak elveszni először.

ToyaHSW 2017.10.21. 18:22:02

@Sam. Joe: Igen, közben megtaláltam és a poén, hogy mind a négy kutya is megvan hozzá.

Sam. Joe · http://www.matchboxmemories.hu 2017.10.21. 19:13:30

Játékdoki már jó ideje próbál összeszedni négy, teljesen egészséges kutyát ahhoz, hogy mintát vegyen öntőformához. Sajnos nekem sincs, illetve a végső széthullás előtti állapotban vannak. Öregszik el a műanyag, ez van.
süti beállítások módosítása