Heti TOP5 - Ami érdekelhet benneteket 2023.39.hét
2023. szeptember 24. írta: ToyaHSW

Heti TOP5 - Ami érdekelhet benneteket 2023.39.hét

Ezen a héten ismét hoztam nektek egy érdekes válogatást a hazai aukciós oldalak kínálatából, ahol mostanában egészen sok érdekes játékkal találkozhattok.
Szerencsére én is ráakadtam különlegesebb darabokra, így érdemes lesz ma is velem tartanotok egy kis időutazásra.

ites-tavos-skoda-liaz-teherauto-3a5c_1_big.jpg

ITES Skoda távirányítós teherautó - Az ITES játékaival nagyon sokan találkoztunk gyerekként. Nekem a legemlékezetesebb ITES játékom a távirányítós Mercedes C111-es volt, de sokan a teherautók közül valamelyikkel találkoztak elsőként.
Most a Skoda teherautó kicsit hiányos, de szép állapotban megmaradt változatára akadtam rá, amiből nincs igazán sok itthon.
Egy ideje tart már a licit és a játék ára jelenleg 36.050 Ft.

cseh-ites-kulcsfelhuzasu-fem-terepjaro-auto-ites-fem-retro-jatek-auto-1970-es-evek-5b5c_7_big.jpg

ITES Jeep - Az ITES termékeivel azok is találkozhattak, akik nem kaptak a szüleiktől távirányítós kisautót. Számtalan lendkerekes és óraműves játékot készítettek, amelyek között megtalálható volt a műanyagból és a fémből készült játék is.
A 70-es években jelent meg a piacon a szinte teljesen lemezből készült Jeep, ami hatalmas sikernek számított. Emlékszem gyerekként nekünk is volt és szinte minden családban megtalálható volt belőle egy darab, ahol fiú gyerek volt.
Most egy nagyszerű állapotban megmaradt darabot ajánlok a figyelmetekbe, amiért a licit jelenleg 1410 Ft-nál tart.

regi-japan-elemes-asahi-volkwagen-polo-derby-rally-auto-mukodokepes-allapot-bb5c_1_big.jpg

VW Polo Derby távirányítós autó - Ezúttal egy japánban készült távirányítós kisautón akadt meg a szemem. A játékot az Asahi gyártotta és egy VW Poló rally autó alapján lett elkészítve.
A karosszéria fémből készült, ebből is tudhatjátok hogy egy időtálló darabról van szó. A kocsi épségben van és a jellegzetes távirányító is jónak tűnik.
Az ár jelenleg 5000 Ft, így érdemes beszállnotok a licitbe.

regi-japan-mt-modern-toys-rocket-racer-lendkerekes-lemezjatek-urhajo-mukodik-ab5c_1_big.jpg

Lendkerekes Rocket Racer - Ismét egy régi klasszikus lemezjáték Japánból. A lendkerekes Rocket Racer sok gyerek kedvence volt akkoriban tőlünk nyugatra.
A futurisztikus formájú játékot a Modern Toys készítette. Ritkán találkozni itthon ezzel a játékkal, így mindenképpen érdemes figyelnetek az aukcióra, ami jelenleg 1100 Ft-on áll.

regi-japan-s-e-lendkerekes-lemezjatek-auto-mukodik-jo-allapotu-bb5c_1_big.jpg

Lendkerekes kabrió - A 40-es évek forma világát idéző lendkerekes kisautót ajánlok most a figyelmetekbe, amit Japánban gyártottak.
A lemezből készült játékot az S&E Toys készítette és rendkívül szépen kidolgozott darabról van szó. Mint láthatjátok a fotón is a kocsi egészen részletes kidolgozás kapott és mind a mai napig tökéletesen működik is.
A licit jelenleg még 1000 Ft alatt tart, így érdemes nektek is beszállni!

RÉGI JÁTÉKOD VAN? NE DOBD KI! NE ADD EGY NEPPERNEK! TUDD INKÁBB JÓ HELYEN, AHOL MEGŐRZIK ÉS VIGYÁZNAK RÁ!

Kövesd munkámat a Facebookon és a többi közösségi oldalon! Ha szeretnél segíteni anyagilag, akkor itt teheted meg, ha játékokat szeretnél felajánlani a leendő múzeumba, akkor a tamas.laposa70@gmail.com címre küldj üzenetet és megbeszéljük a részleteket!

A bejegyzés trackback címe:

https://jatekmuzeum.blog.hu/api/trackback/id/tr7618221037

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása