Heti TOP5 - Ami érdekelhet benneteket 2023.11.hét
2023. március 12. írta: ToyaHSW

Heti TOP5 - Ami érdekelhet benneteket 2023.11.hét

Ha vasárnap, akkor a megszokott ajánló rovattal várlak benneteket az oldalon. Ezen a héten is szétnéztem a hazai aukciós oldalakon érdekes és jó áron megvásárolható régi játékokért és szerencsére rá is találtam néhány darabra.
Tartsatok velem ma is és nézzük meg milyen játékokra is akadtam rá!

regi-kartya-es-jatek-csomag-egyben-fellelt-allapotban-romi-tarokk-domino-mikado-ff1c_1_big.jpg

Kártyák és más játékok - Egy egészen nagy játékcsomagot ajánlok most a figyelmetekbe, amelyben fontos szerepet játszanak a különböző kártyák, de azért más játékok is megtalálhatóak a csomagban.
Mindenképpen érdemes figyelni a kártyákat gyűjtőknek az aukciót, mert érdekes darabok is megtalálhatóak a játékcsomagban. Az egészért jelenleg 4200 Ft-on áll a licit, de a paklikat nézve lesz ez az ár magasabb is.

polar-2-lemezjatek-auto-1-ft-rol-cf1c_1_big.jpg

Polar 2 expedíciós jármű - Az NDK játékgyártás tele van érdekes és különleges darabokkal. Ezek közé tartozik a lemezből gyártott Polar sorozat is, amelyek elektromos hajtással rendelkező játékok voltak.
A Polar 1-et szinte lehetetlen szerezni, de a Polar 2 időről-időre felbukkan ilyen-olyan állapotban. Most egy szebb állapotú darabon akadt meg a szemem, amire érdemes lehet lecsapnotok.
Hiányosságok persze itt is vannak, de mindenképpen érdekes lehet a gyűjtők számára ez a motorháztetőn elhelyezett irányítóval vezérelhető lemezjáték.
A licit jelenleg 1 Ft-on áll, így érdemes lehet nektek is rárakni egy figyelőt az aukcióra.

versenyauto-figuras-lemezjatek-auto-1-ft-rol-cf1c_1_big.jpg

MS-742 lendkerekes autó - A hatalmas sebesség elérésére épített autók formáját a gyerekek nagyon kedvelték. Talán ennek is volt köszönhetően, hogy Kínában elkészült az MS-742-es lendkerekes játék, ami formájában ezeket a sebességrekordokat döntő járműveket idézte meg.
A kocsi elképesztően jó állapotban van. Meg van rajta a szélvédő, a vezető az ülésben és még a festés is gyönyörű állapotban maradt meg.
A játékot most akár Ti is megszerezhetitek, hiszen az aukció még csak 1200 Ft-on áll.

lemezarugyari-jatekcsomag-holdraketa-autok-stb-12-db-1-tavos-1ft-rol-2-napig-8f1c_1_big.jpg

Játékcsomag - Tévesen a eladó Lemezárugyáras játékcsomagként indította az aukciót, de ez ne tévesszen meg senkit. A csomagban valóban vannak Lemezárugyáras játékok is, de más is megtalálható benne.
Ami szerintem igazán érdekessé teszi a csomagot az a Holdrakéta és az Ites által gyártott távirányítós Tatra autó.
Ezekért már magában is megéri harcba szállni. Az ár jelenleg 18.000 Ft, de ettől tuti többet érnek a játékok.

regi-skala-szin-taktika-kisipari-trafikos-es-szindomino-prismo-logikai-kockajatek-domino-jatek-8f1c_1_big.jpg

Logikai játékok - Ezúttal ismét egy játékcsomagot ajánlok a figyelmetekbe, amiben három színekkel operáló régi logikai játék található meg.
A Szín-Taktikát már bemutattam nektek itt az oldalon, de ezen kívül még egy Színdominó és egy Prismo nevű játék keresi új gazdáját. Ha kedvelitek a logikai játékokat, akkor érdemes lehet licitálnotok a 3850 Ft-os csomagra.

RÉGI JÁTÉKOD VAN? NE DOBD KI! NE ADD EGY NEPPERNEK! TUDD INKÁBB JÓ HELYEN, AHOL MEGŐRZIK ÉS VIGYÁZNAK RÁ!

Kövesd munkámat a Facebookon és a többi közösségi oldalon! Ha szeretnél segíteni anyagilag, akkor itt teheted meg, ha játékokat szeretnél felajánlani a leendő múzeumba, akkor a toyahsw@gmail.com címre küldj üzenetet és megbeszéljük a részleteket! 

A bejegyzés trackback címe:

https://jatekmuzeum.blog.hu/api/trackback/id/tr8018070218

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása