Heti TOP5 - Ami érdekelhet benneteket 2022.9.hét
2022. február 27. írta: ToyaHSW

Heti TOP5 - Ami érdekelhet benneteket 2022.9.hét

Ezen a héten sem kell nélkülöznötök a megszokott ajánló rovatot, amelyben a hazai aukciós oldalak kínálatából igyekszem a figyelmetekbe ajánlani érdekesebb és jó áron megvásárolható darabokat.
Szerencsére ezúttal is találtam érdekes játékokat, így azt javaslom tartsatok most is velem!

holdauto-regi-retro-magyar-jatek-lemezarugyar-ritka-valtozat-54bb_1_big.jpg

Lemezárugyár Holdautó - A Holdautó alapból nem egy annyira ritka darab a Lemezárugyár játékai közül, de mára elég szépen megemelkedett ezeknek a régi lemezjátékoknak az ára.
Ami mégis különlegessé teszi a ma figyelmetekbe ajánlott darabot az a színe. A piros változatból elég kevés készült és elég ritkának is számít. A hiánytalan darabok komolyabb összegekért szoktak gazdát cserélni és valószínűleg így lesz ez most is.
A játék jelenleg 13650 Ft-on áll, de biztosan magasabb áron talál majd új gazdára.

urpersely-eredeti-kulcsaval-regi-retro-magyar-jatek-lemezarugyar-szep-allapot-54bb_1_big.jpg

Űrpesely - A Lemezárugyár nem csak játékaival keltette fel egykoron a gyerekek figyelmét, hanem más nagyszerű dolgokat is készített nekik. Ezek közé tartoztak a perselyek is, amelyek közül a legismertebb a házikós változat.
Persze sokkal egyszerűbb, de mára ritkább perselyek is készültek egykoron a gyárba, amelyek közé az Űrpersely is tartozott.
Most egy eredeti kulcsos, kiváló állapotban megmaradt darabot ajánlok a figyelmetekbe, aminek az ára 3000 Ft-on áll most.

lendkerekes-vonat-regi-retro-jatek-eredeti-dobozaban-hasznalatival-kinai-lemezarugyar-termeke-44bb_1_big.jpg

MF-804 lendkerekes vonat - Következzen most egy szuper állapotban megmaradt régi kínai játék. Az MF-804-es mozdony nem volt túl gyakori vendég a hazai boltok polcain, ennek köszönhetően itthon viszonylag ritkának számít. Természetesen ebből a játékból is készült bolygókerekes változat is, de ez most a lendkerekes verzió ami szerintem még egy kicsit ritkább is.
Az állapot tökéletes és a doboz is megmaradt, ami növeli a játék értékét.
Az eladó játék jelenleg 8500 Ft-on áll.

citroen-ds-lendkerekes-lendulet-auto-regi-retro-magyar-jatek-lemezarugyar-szep-allapot-f3bb_1_big.jpg

Lendület Citroen DS - Ismét egy Lemezárugyárban gyártott játékot ajánlok a figyelmetekbe. Ezúttal a Lendület sorozat egyik érdekes darabjára, a műanyag Citroen DS-re hívnám fel a figyelmeteket.
A kocsi elképesztően szép állapotban maradt meg. A matricák tökéletes állapotban vannak a kocsin és így bármelyik gyűjtemény kedves darabja lehet az autó.
Az ár itt most 5500 Ft, ami még egészen jónak számít.

rubik-s-magic-stategiai-jatek-b1bb_1_big.jpg

Rubik's Magic - A 80-as évek második felében érkezett meg a boltok polcaira a Rubik's Magic nevet viselő stratégiai játék, ami itthon sajnos nem kapta meg a kellő népszerűséget és elismerést.
Ennek ellenére a világ számtalan országában vált népszerűvé a hazai fejlesztésű játék. Most egy német változatra akadtam a hazai aukciós oldalak kínálatában, amivel érdemes lehet gazdagítani a gyűjteményeteket.
A játék ára minimum 5000 Ft lesz. Szerintem érdemes lehet lecsapnotok erre a ritkaságra.

RÉGI JÁTÉKOD VAN? NE DOBD KI! NE ADD EGY NEPPERNEK! TUDD INKÁBB JÓ HELYEN, AHOL MEGŐRZIK ÉS VIGYÁZNAK RÁ!

Kövesd munkámat a Facebookon és a többi közösségi oldalon! Ha szeretnél segíteni anyagilag, akkor itt  teheted meg, ha játékokat szeretnél felajánlani a leendő múzeumba, akkor a toyahsw@gmail.com címre küldj üzenetet és megbeszéljük a részleteket!

A bejegyzés trackback címe:

https://jatekmuzeum.blog.hu/api/trackback/id/tr3917767652

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása