Heti TOP5 - Ami érdekelhet benneteket 2022.2.hét
2022. január 09. írta: ToyaHSW

Heti TOP5 - Ami érdekelhet benneteket 2022.2.hét

Ezen a héten sem maradhat el a megszokott régi játék ajánló rovat, amelyben ezúttal is a hazai aukciós oldalak kínálatából igyekeztem öt érdekes és különleges darabot válogatni a gyűjtők és a nosztalgiázók számára.
Szerintem ismét érdemes lesz velem tartanotok, ugyanis egészen klassz játékok akadtak a horgomra a 60-as, 70-es évekből.

lemezarugyar-varazsgomb-logikai-jatek-2db-25ab_1_big_1.jpg

Lemezárugyár Varázs-Gömb - A Lemezárugyár által gyártott Varázs-Gömb logikai játékot szerintem nem kell senkinek sem különösebben bemutatni.
Most két hiányos darabra csaphattok le, amiből valószínűleg össze lehet hozni egy működőképes játékot, ami igazi értéket képviselhet majd. A javítás mikéntjéről már írtam a blogon, talán érdemes lehet belevágnotok.
A két játékért az eladó 10.800 Ft-ot szeretne kapni, ami egyáltalán nem számít rossz árnak.

nomura-lemezauto-35ab_1_big.jpg

Nomura Police Car - Ezt a Lemezárugyár játékához kísértetiesen hasonló játékot már ajánlottam figyelmetekbe a rovatban. Számomra kicsit furcsa, hogy ez a kedvező áron kínált játék még nem talált gazdára egy értő gyűjtőnél.
Érdemes lehet most nektek lecsapni a játékra, amiért alig 35.000 Ft-ot kell fizetni.

ritka-jatek-schuco-tronic-mercedes-350-sl-az-eredeti-dobozban-65ab_90_big.jpg

SchuccoTronic Mercedes 350SL - Egy gyönyörű állapotú SchuccoTronic kisautót ajánlok most a figyelmetekbe. A Mercedes 350SL alapján készített RC vezérlésű autó eredeti dobozában, tényleg gyönyörű állapotban várja az új gazdáját.
A működőképessége nem is lehet kérdéses, így mindenképpen javaslom nektek vásárlásra.
Az ár jelenleg 1000 Ft-on áll, de garantáltan feljebb is megy az majd még.

magyar-lemezaru-gyari-merleg-eredeti-dobozaval-minden-sullyal-angol-felirattal-60-70-es-evekbol-rit-a5ab_3_big.jpg

Lemezárugyár konyhai mérleg - Emlékszem gyerekkoromban az óvodában mennyire népszerű volt a lányok körében a Lemezárugyár által készített aprócska mérleg.
Az igényesen elkészített játékhoz súlyok is tartoztak és ennek köszönhetően egészen jól lehetett használni mérésre.
Most egy eredeti dobozos fehér változatot ajánlok a figyelmetekbe, aminek egészen kedvező az ára. A játékért most csak 4990 Ft-ot kell fizetnetek.

lemezjatek-e4ab_1_big.jpg

Dedecek Automobil - Az egykori Csehszlovákiában gyártott ezt az óraműves szerkezettel ellátott oldtimer kisautót, ami lényegében teljesen lemezből készült.
A kocsi alapvetően nagyon szép és egy kar felhúzásával lehetett működésbe hozni. A kocsi egy lámpa kivételével hiánytalan állapotban maradt meg, így a 6900 Ft-os ár sem sok érte.

RÉGI JÁTÉKOD VAN? NE DOBD KI! NE ADD EGY NEPPERNEK! TUDD INKÁBB JÓ HELYEN, AHOL MEGŐRZIK ÉS VIGYÁZNAK RÁ!

Kövesd munkámat a Facebookon és a többi közösségi oldalon! Ha szeretnél segíteni anyagilag, akkor itt teheted meg, ha játékokat szeretnél felajánlani a leendő múzeumba, akkor a toyahsw@gmail.com címre küldj üzenetet és megbeszéljük a részleteket!

A bejegyzés trackback címe:

https://jatekmuzeum.blog.hu/api/trackback/id/tr2016808226

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása