Heti TOP5 - Ami érdekelhet benneteket 2022.1.hét
2022. január 02. írta: ToyaHSW

Heti TOP5 - Ami érdekelhet benneteket 2022.1.hét

Új év, de ez nem jelenti azt hogy nélkülöznötök kellene a megszokott Heti TOP5 régi játék rovatot, amelyben igyekszem a hazai aukciós oldalak kínálatából érdekes és különleges régi játékokat a figyelmetekbe ajánlani.
Ezúttal is a legnagyobb hazai oldalon néztem szét és ismét találtam érdekes játékokat, ezért minden gyűjtő és nosztalgiázó számára azt javaslom tartson velem ezúttal is!

Vágjunk is rögtön a közepébe!

kinai-retro-lemez-autobusz-13ab_1_big.jpg

MF-130 Sight Seeing - A képekeken az MF-130 lendkerekes kínai lemezbuszt láthatjátok, amit most egészen kedvező áron vásárolhattok meg.
Már megszokhattuk, hogy a régi kínai játékok esetében kicsit mélyebben kell a zsebünkbe nyúlni, de ebben az esetben ez még nem is annyira veszélyes. A játékért az eladó minimum 5000 Ft-ot szeretne majd kapni.
Ha érdekel az aukció benneteket, akkor érdemes beállítanotok egy figyelőt rá.

aukcio-retro-regi-kepzomuveszeti-tarsasjatek-82ab_5_big.jpg

Aukció társasjáték - A művészetek és az aukciók világába merülhettek el a gyerekek egykoron ezzel az Aukció nevű társasjátékkal, ahol különböző műkincsekre lehetett licitálni.
Érdekes és különleges játékról van szó, amivel eddig én még nem is találkoztam. Mivel hazai játékról van szó, így illene megmenteni a 2999 Ft-os áron kínált hiánytalan játékot.

retro-lemezjatek-dobozaban-lemezarugyar-uttorovasut-hegyivasut-korai-darab-1956-13ab_1_big.jpg

Hegyivasút - A Lemezárugyár egyik újabb gyöngyszeme, amit a Technofix egyik játékáról másoltak le egykoron. A lemezpályán ide-oda száguldó kisvasutas játék igazi ritkaságnak számít.
Ami kicsit különlegessé teszi az a doboza, ami egészen szép állapotban maradt meg. A játék sincs rossz állapotban, de sajnálatos módon a kocsi az évek alatt tönkrement benne. Nem akarok tippeket adni, de az Ebayről érdemes lehet hozzá egy Technofix kocsit beszerezni és máris tökéletes játéknak örülhettek.
A licit ezúttal 1000 Ft-ról indul, de biztosan sokkal magasabb árra kell majd számítani.

retro-lemezjatek-lemezarugyar-panni-robogo-lendkerekes-23ab_1_big.jpg

Lendkerekes Robogó - Ismét egy Lemezárugyárnál készült játékot ajánlok a figyelmetekbe. A Lendkerekes Robogó szép kidolgozásával már akkoriban is a gyerekek nagy kedvencének számított.
Manapság már a gyűjtők féltett kincsei az ilyen régi Lemezárugyáras játékok, így mindenképpen az ő figyelmükbe ajánlom ezt a kincset.
A licit jelenleg 16.000 Ft-on áll, de valószínűleg itt is feljebb kúszik majd még az ár.

star-wars-tusken-raider-female-with-tusken-child-figura-saga-collection-aotc-08-2002-bontatlan-13ab_381_big.jpg

Star Wars Tusken Raider figura - Az eladónál több régi bontatlan Star Wars figura is megvásárolható, így mindenképpen érdemes szétnéznetek a kínálatban.
Ez egy 2002-es figura, ami nagyon kedvező áron vásárolható meg és ha még kellő ideig zárva is tartjátok a csomagolást, akkor akár befektetésnek sem utolsó egy-egy ilyen aprócska játék.
A figurákért minimum 980 Ft-ot kell majd fizetni, ami nem is olyan rossz.

RÉGI JÁTÉKOD VAN? NE DOBD KI! NE ADD EGY NEPPERNEK! TUDD INKÁBB JÓ HELYEN, AHOL MEGŐRZIK ÉS VIGYÁZNAK RÁ!

Kövesd munkámat a Facebookon és a többi közösségi oldalon! Ha szeretnél segíteni anyagilag, akkor itt teheted meg, ha játékokat szeretnél felajánlani a leendő múzeumba, akkor a toyahsw@gmail.com címre küldj üzenetet és megbeszéljük a részleteket! 

A bejegyzés trackback címe:

https://jatekmuzeum.blog.hu/api/trackback/id/tr9216801418

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása