Heti TOP5 - Ami érdekelhet benneteket 2021.33.hét
2021. augusztus 15. írta: ToyaHSW

Heti TOP5 - Ami érdekelhet benneteket 2021.33.hét

Ezen a héten sem kell nélkülöznötök a megszokott Heti TOP5 régi játék rovatot, amelyben a hazai aukciós oldalak kínálatából igyekszem jó áron megvásárolható régi játékokat ajánlani a nosztalgiázók és a gyűjtők figyelmébe.
Szerencsére ismét ráakadtam érdekes darabokra, így mindenképpen ajánlom figyelmetekbe a heti felhozatalt.

chinai-dobozos-tavos-tank-f07b_4_big.jpg

ME-060 harckocsi - Egészen ritka a szép állapotban megmaradt, úgymond gyűjtői szintű ME-060-as harckocsi az itthoni játékok között.
Most mégis eladó sorba került egy darab, ami eredeti dobozzal várja új tulajdonosát.
Az ár minimum 10.000 Ft, amit tarthattok akár soknak is, de azért nézzétek meg a játék állapotát előtte.

lemez-mozdony-elemes-a27b_1_big.jpg

ME-066 International Express - Ha kínai játékkal kezdtem a sort, akkor most szokatlan módon azzal is folytatom. Nagyon régóta szeretnék én is a gyűjteménybe egy ME-066-os vonatot magamnak, de valahogy mindig más került helyette a kosárba.
Ti ne kövessétek el az én hibámat és inkább csapjatok le most erre a kiváló állapotban megmaradt darabra, amit 8000 Ft-os áron vásárolhattok meg.

onjaro-raketa-2-db-927b_2_big.jpg

Szovjet harckocsik - Gyerekként egészen biztosan Ti is találkoztatok a nagyon nehéz öntött szovjet harcjármű sorozat valamelyik darabjával.
Most rögtön kettővel nosztalgiázhattok, amelyek erőteljesen játszott állapotban vannak. Ennek ellenére én mindenképpen ajánlom őket megvásárlásra akár ebben az állapotban, akár felújítva egy gyűjtemény díszei lehetnek.
A két játékért 3500 Ft-ot szeretne kapni az eladó, ami egyáltalán nem magas ár.

tanert-epitodoboz-technika-1-4-a27b_1_big.jpg

Tanért építődoboz - A Tanért neve nagyon sokunknak cseng ismerősen. Az iskolai felszerelések gyártójának kínálatában számtalan olyan készlet található amire szívesen gondolunk vissza.
Ilyen volt az építődoboz is, amiben különböző formájú elemeket találhattak a gyerekek, akik ezekből építhették meg a tanár által órán kért formákat.
Igazi nosztalgikus darab, ami ráadásul nagyon szép állapotban maradt meg.
Az eladó 3500 Ft-ért kínálja eladásra ezt a kincset.

barkas-anker-piko-827b_2_big.jpg

PIKO Barkas B1000 - A szocialista utcaképhez hozzátartozott a Barkas B1000-es kisteherautó is, amit zárt, nyitott, ponyvás, sőt még kisbusz változatban is meglehetett vásárolni.
Az NDK teherautóról az NDK játékgyártása sem feledkezett meg és a PIKO-nak köszönhetően lendkerekes változatban jutott el a gyerekekhez a kedvelt német kisteherautó.
A műanyag játékból mára sajnos egyre kevesebb van és a kiváló állapotban megmaradt játékok már igazi ritkaságnak számítanak. Ezért is ajánlom figyelmetekbe az eredeti dobozos, platós változatot, amin nagyon még karcolás sincs.
A licit itt 15.000 Ft-ról indul.

RÉGI JÁTÉKOD VAN? NE DOBD KI! NE ADD EGY NEPPERNEK! TUDD INKÁBB JÓ HELYEN, AHOL MEGŐRZIK ÉS VIGYÁZNAK RÁ!

Kövesd munkámat a Facebookon és a többi közösségi oldalon! Ha szeretnél segíteni anyagilag, akkor itt teheted meg, ha játékokat szeretnél felajánlani a leendő múzeumba, akkor a toyahsw@gmail.com címre küldj üzenetet és megbeszéljük a részleteket! 

A bejegyzés trackback címe:

https://jatekmuzeum.blog.hu/api/trackback/id/tr8816661012

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása