Heti TOP5 - Ami érdekelhet benneteket 2021.26.hét
2021. június 27. írta: ToyaHSW

Heti TOP5 - Ami érdekelhet benneteket 2021.26.hét

Ezen a héten sem marad el a megszokott Heti TOP5 régi játék rovat, amelyben igyekszem jó áron megvásárolható régi játékokat a figyelmetekbe ajánlani.
Ezúttal is ráakadtam néhány igazán klassz darabra, így érdemes lesz velem nosztalgiáznotok most is.

Merüljünk el együtt egy kicsit a régi játékok világába!

retro-joustra-tavos-land-cruiser-5e5b_1_big.jpg

Joustra Toyota Land Cruiser RC - A blog látogatói számára ismerős lehet a képen látható autó, hiszen hozzám is került egy elég kopott darab, amit a szemetek előtt újítottam fel.
Most a hazai aukciós oldalakon ráakadtam egy sokkal szebb állapotban megmaradt, eredeti dobozos darabra, amire talán érdemes lehet lecsapnotok ha nem megy fel nagyon az ára.
Sajnos a működéséről nincsenek információk, de szerintem ez az az eset amikor be kell vállalni egy kis kockázatot.
A játékért a licit jelenleg 13.250 Ft-on áll.

regio-oramuves-strucc-fogat-kulccsal-mukodik-a36b_1_big.jpg

Óraműves strucc fogat - Őszintén szólva csak megtetszett ez az óraműves játék, ami egészen biztosan szépen mutathat bármelyik gyűjteményben.
A kerekek sajnos már eltörtek az eltelt évek alatt, de a szerkezet az eladó elmondása szerint hibátlanul működik a játékban.  Nem tudom eredeti darabról van-e szó, de szerintem érdemes lehet megmenteni ennek ellenére is ezt a 8500 Ft-ért kínált játékot.

retro-orosz-lemez-vonat-szett-b934-636b_2_big.jpg

Szovjet kisvasút - Ezúttal egy egészen szép állapotban megmaradt szovjet kisvasúton akadt meg a szemem, ami szerintem bármelyik gyűjteményben helyet követel magának.
A játék eredeti dobozban, a hozzátartozó leírással várja új gazdáját.
A licit 8000 Ft-ról indul, de ha tetszik nektek a játék, akkor 8990 Ft-os villámáron is elhozhatjátok.

anker-piko-holdjaro-regi-jatek-f16b_3_big.jpg

Jupiter távirányítós holdjáró - Az NDK távirányítós Jupiter holdjáró egy igazi klasszikus darab. A rakétával felszerelt űrjármű egy igazi különlegességnek számít manapság.
Ez a játék ráadásul viszonylag szép állapotban maradt meg. Bár a rakéta szenvedett néhány sérülést, de legalább megvan. Sajnos hiányosság akad bőven, így többek között a motor sincs meg de ez a hiba pótolható hiszen szabvány NDK-s játékmotorra van szükség a működtetéshez.
A játék ára jelenleg 6000 Ft és barkácsolni szerető gyűjtők számára ideális választás.

retro-tavos-lamborghini-436b_1_big.jpg

RC Lamborghini - Ismét egy távirányítós kisautót ajánlok a figyelmetekbe. Az RC irányítással rendelkező Lamborghini eredeti dobozával vár benneteket.
A játék a távirányítón található gomb megnyomására egyszerűen menetirányt váltott és hátramenetben kanyarodott. Szép állapotban van a játék, de az eladó nem tesztelte sajnos.
Az elemtartó fedelét pótolni kell, de ez manapság már nem nagy feladat.
Az autóért minimum 1900 Ft-ot szeretne kapni az eladó.

RÉGI JÁTÉKOD VAN? NE DOBD KI! NE ADD EGY NEPPERNEK! TUDD INKÁBB JÓ HELYEN, AHOL MEGŐRZIK ÉS VIGYÁZNAK RÁ!

Kövesd munkámat a Facebookon és a többi közösségi oldalon! Ha szeretnél segíteni anyagilag, akkor itt teheted meg, ha játékokat szeretnél felajánlani a leendő múzeumba, akkor a toyahsw@gmail.com címre küldj üzenetet és megbeszéljük a részleteket! 

A bejegyzés trackback címe:

https://jatekmuzeum.blog.hu/api/trackback/id/tr4116606194

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása