Heti TOP5 - Ami érdekelhet benneteket 2021.1.hét
2020. december 27. írta: ToyaHSW

Heti TOP5 - Ami érdekelhet benneteket 2021.1.hét

Természetesen ezen a héten sem kell nélkülöznötök a megszokott Heti TOP5 régi játék rovatot, amelyben ezúttal már 2021 első ajánlóját kapjátok meg.
Igyekeztem ezúttal is a hazai aukciós oldalak kínálatából érdekesebb darabokat kiválasztani nektek, amelyekhez jó áron juthattok hozzá.

Tartsatok velem ezúttal is a régi játékok világába!

lemezauto-regi-kinai-drotos-tavos-taviranyitos-fire-chief-tuzoltoauto-172b_1_big.jpg

Fire Chief kínai távirányítós autó - Egy igazi klasszikus darab, ami szinte ellepte az európai piacot. A kocsi távirányítóján két gomb kapott helyet, amelyekkel előre vagy hátra lehetett irányítani az autót. A kocsi előre csak egyenesen haladt, míg hátra tudott kanyarodni az egyik irányba.
A kocsit viszonylag kedvező áron kínálják, így egy kis szerencsével kikiáltási áron is hozzájuthattok majd, ami 4500 Ft.

retro-piko-jatekauto-ndk-kisauto-onjaro-ikerloveg-c72b_1_big.jpg

PIKO Lendkerekes harckocsi - Az NDK játékgyártásból inkább a távirányítós Fla-SFL harckocsit ismerjük, de ez a játék készült lendkerekes változatban is.
Most egy ilyen harcjárművel tudjátok gazdagítani a gyűjteményeteket, amihez még ráadásul egy eredeti doboz is tartozik. Ha kedvelitek az NDK lendkerekes játékokat, akkor ez a játék is kötelező darab a számotokra.
Az eladó minimum 8900 Ft-ot szeretne kapni a játékért.

regi-kinai-lemezjatek-autobusz-e72b_1_big.jpg

MF-130 lendkerekes busz - Egy újabb kínai játékot szeretnék a figyelmetekbe ajánlani. Ezúttal egy lemezből készült lendkerekes buszon akadt meg a szemem, aminél az eladó egészen kedvező árat adott meg.
Az elfogadható állapotban megmaradt játékot 1499 Ft-os fix áron tudjátok megvásárolni.

bison-lendkerekes-autobusz-c72b_1_big.jpg

BISON lendkerekes busz - Az NDK játékok egykoron nagyon könnyen megvásárolhatóak voltak a hazai játékboltokban. Sajnos mára eltűnőben vannak ezek a játék, de szerencsére a gyűjtők számára még nem elérhetetlenek.
A távirányítós autók mellett a lendkerekes járművek is a fiúk kedvencei közé tartoztak, amelyek közül most egy BISON buszt ajánlok a figyelmetekbe, ami egészen jó állapotban maradt meg. Persze néhány helyen már látni rozsdát az alvázon, de ez még nem tragikus.
A játák amúgy szép és a 2000 Ft-os induló ára sem számít veszélyesnek.

szep-allapotban-levo-gama-gyartmanyu-nemet-drotos-tavos-markolo-522b_9_big.jpg

GAMA távirányítós markoló - A GAMA játékok sokunk számára elérhetetlennek számítottak a 70-es, 80-as években. Persze szerencsés gyerekek azért találkoztak a német cég játékaival is, de alapvetően egy itthon ismeretlen márkáról volt szó - pedig ha akkor tudtuk volna...
A GAMA játékai persze azért minimálisan beszivárogtak a hazai gyerekek polcaira is, így manapság már megtudunk vásárolni egy-két darabot. Ilyen ez a távirányítós markoló is, ami egészen jó állapotban maradt meg.
Szerencsére az ára sem túl veszélyes, hiszen az eladó 11.000 Ft-ért szívesen eladja a játékot.

RÉGI JÁTÉKOD VAN? NE DOBD KI! NE ADD EGY NEPPERNEK! TUDD INKÁBB JÓ HELYEN, AHOL MEGŐRZIK ÉS VIGYÁZNAK RÁ!

Kövesd munkámat a Facebookon és a többi közösségi oldalon! Ha szeretnél segíteni anyagilag, akkor itt  teheted meg, ha játékokat szeretnél felajánlani a leendő múzeumba, akkor a toyahsw@gmail.com címre küldj üzenetet és megbeszéljük a részleteket!

A bejegyzés trackback címe:

https://jatekmuzeum.blog.hu/api/trackback/id/tr916358872

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása