Heti TOP5 - Ami érdekelhet benneteket 2020.52.hét
2020. december 20. írta: ToyaHSW

Heti TOP5 - Ami érdekelhet benneteket 2020.52.hét

Elérkezett az idei év utolsó ajánlója is. A következő részben már 2021 januárjára kaptok lényegében érdekes régi játékokat.
Természetesen ezúttal is igyekeztem megválogatni a hazai aukciós oldalak kínálatában található régi játékokat és érdekesebb darabokat ajánlani a figyelmetekbe.

Tartsatok ezúttal is velem a régi játékok csodálatos világába!

4-db-igra-jatek-kisauto-dobozaval-c32b_1_big.jpg

Igra kisautók - Az Igra Old Timer sorozata egy igazi klasszikus darab, ami nagyon népszerű volt a 70-es években. Ebben a sorozatban az egykori Cseh autógyártás remekeit lehetett megtalálni műanyagból elkészítve. A csomagolás lehetővé tette, hogy ne csak játékra, hanem dísznek is lehessen használni a kisautókat, így sokan összegyűjtötték a komplett sorozatot is, ami összesen 22 darabból állt.
Most négy kisautót ajánlok a figyelmetekbe a sorozatból, amihez nagyon kedvező áron juthattok hozzá egy kis szerencsével és gyorsasággal. Az eladó ugyanis fix 5000 Ft-ot kér a négy játékautóért, ami nagyon-nagyon alacsony ár.

jatek-hatarok-nelkul-ugyessegi-tarsasjatek-retro-regi-jatek-jo-es-hianytalan-allapotban-ritka-942b_1_big.jpg

Játék határok nélkül társasjáték - A Játék határok nélkül a 90-es évek egyik népszerű vetélkedő műsora volt, aminek felélesztésével egyszer megpróbálkozott az MTV kevés sikerrel.
A népszerű vetélkedőben számtalan feladat várt a különböző országok városait képviselő versenyzőkre. A műsor nagyon sokakat szögezett a képernyő elé akkoriban.
A játékgyártók természetesen látták, hogy a műsor rendkívül népszerű, így idővel a társasjáték változat is elkészült. Ez azért annyira nem lett átütő siker, ennek köszönhetően viszont kellően ritka játékot tudok megosztani most veletek.
A gyönyörű dobozos és hiánytalan társasjátékért az eladó 4999 Ft-ot szeretne kapni.

hagymacska-bolygokerekes-autoban-regi-retro-szovjet-vagy-bolgar-jatek-mukodik-352b_1_big.jpg

Hagymácska bolygókerekes kisautó - Klasszikus szovjet játék, amit már bemutattam nektek a blogon. Eredetileg több darabból állt a sorozat, amely különböző autókkal és különböző mesehősökkel várta a gyerekeket.
A kiváló állapotban megmaradt régi szovjet játékért az eladó kemény 2500 Ft-ot szeretne kapni.

tomy-blip-o-mat-blipomat-9210-oramuves-analog-jatek-nem-quartz-652b_5_big.jpg

TOMY Blip-O-Mat - Aki követi a blogot rendszeresen az tudhatja, hogy elégé kedvelem a TOMY játékokat. Mindig lenyűgözött, hogy ez a cég mennyi mindenre volt képes a 80-as években.
Erre nagyszerű példa a Blip-O-Mat is, ami lényegében egy tenisz játékhoz hasonlítható, azonban a játék lelkét egy felhúzós szerkezet adja. Ez azért elég nagy dolog volt akkoriban és manapság is elég érdekesnek számít.
Persze a Blip-O-Mat sem vetélkedhetett a később megjelent kvarcjátékokkal, de ennek ellenére nagyon sikeres volt.
Most egy eredeti dobozos darabhoz juthattok hozzá Ti is 13.999 Ft-os áron.

gnom-3-orosz-szovjet-jatek-regiseg-radio-taviranyitos-automodell-352b_2_big.jpg

GNOM-3 Expedíciós jármű - A GNOM-3-as Expedíciós járművet már szintén bemutattam nektek a blogon. Olvashattatok róla, sőt működés közben is megnézhettétek ezt a szovjet RC játékot.
Most egy eladó darab került fel az egyik hazai aukciós oldalra, amire szerintem érdemes lehet lecsapnotok. A játékért az eladó minimum 11.000 Ft-ot szeretne kapni, ami annak fényében, hogy nem egy gyakori darabról van szó egyáltalán nem magas ár.

RÉGI JÁTÉKOD VAN? NE DOBD KI! NE ADD EGY NEPPERNEK! TUDD INKÁBB JÓ HELYEN, AHOL MEGŐRZIK ÉS VIGYÁZNAK RÁ!

Kövesd munkámat a Facebookon és a többi közösségi oldalon! Ha szeretnél segíteni anyagilag, akkor itt  teheted meg, ha játékokat szeretnél felajánlani a leendő múzeumba, akkor a toyahsw@gmail.com címre küldj üzenetet és megbeszéljük a részleteket!

A bejegyzés trackback címe:

https://jatekmuzeum.blog.hu/api/trackback/id/tr6716352112

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása