Heti TOP5 - Ami érdekelhet benneteket 2020.50.hét
2020. december 06. írta: ToyaHSW

Heti TOP5 - Ami érdekelhet benneteket 2020.50.hét

Természetesen ezen a héten sem kell nélkülöznötök a megszokott Heti TOP5 régi játék rovatot, amelyben hétről-hétre ajánlok a figyelmetekbe érdekes és jó áron megvásárolható régi játékokat a hazai aukciós oldalak kínálatából.
Ezen a héten is barangoltam egy kicsit és szerintem egészen érdekes játékokat sikerült összegyűjtenem nektek.

Tartsatok velem ezúttal is!

autok-vegyes-b02b_2_big.jpg

Versenyautók - Egy érdekes csomagra akadtam, amiben régi versenyautókat találhattok. A csomagban találhattok egykor szebb napokat látott szovjet RC versenyautót, egy DMSZ-es kocsit és egy lendkerekes Formula autót is.
A játékok természetesen többségében hiányosak, de a DMSZ-es és a Formula kocsi valószínűleg még teljesen rendben is hozható, míg a sárga szovjet sportkocsi kiváló dísz lehet.
A licit 10.000 Ft-ról indul, ami annyira nem is tragikus.

bontatlan-jatekhegy-80-90-es-evek-ghostbusters-g-i-joe-tnmt-crash-dumies-transformers-gargoyles-fe1b_2_big.jpg

Játékcsomag - Ha tudod mi az a GI Joe, ismered a Transformerseket, a Ghostbusters és a Gargoyles figurákat és esetleg gyűjtöd is azokat, akkor az eladásra kínált bontatlan(!) csomagot neked találták ki.
Igazi különlegesség ez a csomag, amit a gyűjtők egészen biztosan nagyra értékelnek. Az értékét én meg sem tudom becsülni a csomagnak, de ahogy az eladó is írja érdemes szétnézni az Ebayen :)
A játékoknál nincs mininálár, viszont csak egyben eladóak. Az ár jelenleg 23.000 Ft, szóval annyira nem is veszélyes.

rendor-auto-elemes-dobozaban-regi-retro-jatek-802b_3_big.jpg

Bolygókerekes rendőrautó - Valamikor a 90-es években készülhetett ez bolygókerekes szerkezettel ellátott Porsche rendőrségi kisautó.
Ízig-vérig műanyag az egész játék és a kidolgozása is leginkább furcsának nevezhető, de mégis a múltunk egy darabja. Természetesen most megvásárolhatjátok ezt a régi játékot is 2400 Ft-os áron a gyűjteményetekbe.

bmw-taviranyitos-autok-b02b_1_big.jpg

Távirányítós BMW autók - Ha kedveled a BMW-ket vagy csak egyszerűen gyűjtöd a távirányítós autókat, akkor ezt a csomagot lényegében neked találták ki.
A csomagban összesen öt különböző BMW autót találhattok, amelyek között drótos távirányítóval és RC autók is megtalálhatóak.
A licit 15.000 Ft-ról indul, ami nagyon kedvező ár ebben az esetben.

go-retro-regi-tarsasjatek-tavol-keleti-eredetu-logikai-tarsasjatek-mikrolin-i-sz-trial-a02b_1_big.jpg

Go társasjáték - A Mikrolin Ipari Szövetkezet a 80-as évek egyik meghatározó játékgyártója volt itthon. A kisvasút és a különböző műanyag játékokon kívül különböző társasjátékokat is készítettek.
Ezek közül az egyik legegzotikusabb a GO volt, ami természetesen nagyon népszerűvé vált. Ennek köszönhetően ebből a játékból készítettek nagy és kicsi változatokat is.
Ehhez a kultikus hazai játékhoz most 3999 Ft-ért juthattok hozzá.

RÉGI JÁTÉKOD VAN? NE DOBD KI! NE ADD EGY NEPPERNEK! TUDD INKÁBB JÓ HELYEN, AHOL MEGŐRZIK ÉS VIGYÁZNAK RÁ!

Kövesd munkámat a Facebookon és a többi közösségi oldalon! Ha szeretnél segíteni anyagilag, akkor itt  teheted meg, ha játékokat szeretnél felajánlani a leendő múzeumba, akkor a toyahsw@gmail.com címre küldj üzenetet és megbeszéljük a részleteket!

A bejegyzés trackback címe:

https://jatekmuzeum.blog.hu/api/trackback/id/tr3916320716

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása