Heti TOP5 - Ami érdekelhet benneteket 2020.38.hét
2020. szeptember 13. írta: ToyaHSW

Heti TOP5 - Ami érdekelhet benneteket 2020.38.hét

Természetesen ezen a héten sem marad el a megszokott ajánló rovat, amelyben ismét a hazai aukciós oldalak kínálatát böngésztem át érdekes és különleges régi játékokért, amelyeket szerintem jó áron vásárolhattok meg.
Szerencsére ezúttal is találtam a megfizethető kategóriában mozgó játékokat, amelyekre érdemes lehet lecsapnotok.

Tartsatok ma is velem a régi játékok világába!

java-ij3-motoros-epitoszekreny-magyar-ritka-retro-jatek-regiseg-d10b_1_big.jpg

Jáva motorizált építőszekrény - A Jáva játékok egy egész korosztály életét határozták meg itthon. Ne feledjétek mi akkoriban még hírből sem ismertük a LEGO-t, de a sárga, kék és piros elemekből álló Jáva készletekkel csodákra voltunk képesek.
A motorizált építőszekrényben egy villanymotor és a hozzá tartozó vezérlés is helyet kapott, ami akkoriban hatalmas számnak számított.
Most egy gyönyörű állapotban megmaradt készletre csaphattok le. A licit 9500 Ft-ról indul, de 11.500 Ft-ért azonnal elhozhatjátok ezt a szép régi játékot.

muanyag-omnibusz-110b_1_big.jpg

NDK 1911-es Daimler busz - A blogon egy bejegyzésben már foglalkoztam a VEB Plastspielwaren Berlin által gyártott 1911-es Daimler busz makett változatával.
Most a hazai aukciós oldalak kínálatában is ráakadtam egy eladó darabra.
Persze ez igazából nem annyira játék, sokkal inkább dekoráció, de azért 3000 Ft-ért egy gyűjteményt egészen biztosan feldob ez a retro NDK-s műanyag makett is.

gama-perkins-power-cruiser-e00b_1_big.jpg

GAMA Perkins Power Cruiser - Egy igazi klasszikus RC irányítással rendelkező hajó a Gamától. Klasszikus darab, ami eredeti dobozában várja új gazdáját.
Eredeti dobozos játék, amit igazán baráti 14.000 Ft-os áron tudtok megvásárolni. Ha gyűjtők vagytok, akkor tudjátok ez a játék ettől sokkal többet ér és lecsaptok rá ha megengedhetitek magatoknak.

regi-rajzolo-tv-f10b_1_big.jpg

Szovjet rajzjáték - Mi itthon leginkább a Csehszlovákiában gyártott Magicku Tabulkát ismertük, de természetesen ennek a játéknak volt szovjet változata is.
Most egy eredeti dobozos játék került fel az egyik hazai aukciós oldalra. Már alapból a szovjet változat is ritkának számít itthon, de dobozos játékot még én sem láttam eddig. Most Ti lecsaphattok rá a 3500 Ft-ról induló liciten.

nagyon-szep-allapotban-levo-regi-kinai-nagymeretu-lemez-auto-7ffa_9_big.jpg

MF-135 lendkerekes autó - A végére persze azért ezúttal is sikerült egy Kínában gyártott ritkaságra ráakadnom. Általában ritkán tűnik fel a hazai aukciós oldalakon az MF-135-ös lendkerekes kabrió, így ha láttok egyet akkor arra érdemes lecsapni is.
Most egy igazán szép darabon akadt meg a szemem, amit 10.000 Ft-ért akár azonnal haza is vihettek.

RÉGI JÁTÉKOD VAN? NE DOBD KI! NE ADD EGY NEPPERNEK! TUDD INKÁBB JÓ HELYEN, AHOL MEGŐRZIK ÉS VIGYÁZNAK RÁ!

Kövesd munkámat a Facebookon és a többi közösségi oldalon! Ha szeretnél segíteni anyagilag, akkor itt  teheted meg, ha játékokat szeretnél felajánlani a leendő múzeumba, akkor a toyahsw@gmail.com címre küldj üzenetet és megbeszéljük a részleteket!

Patreon támogatók jelentkezésével még gördülékenyebb munkára, még több bejegyzésre, még több videóra és folyamatosan új tartalmakra számíthattok.

A bejegyzés trackback címe:

https://jatekmuzeum.blog.hu/api/trackback/id/tr1216200018

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása