Heti TOP5 - Ami érdekelhet benneteket 2020.3.hét
2020. január 12. írta: ToyaHSW

Heti TOP5 - Ami érdekelhet benneteket 2020.3.hét

Természetesen ezen a héten sem kell nélkülöznötök a megszokott Heti TOP5 régi játék bejegyzést, amiben igyekszem hétről-hétre érdekes, különleges és jó áron megvásárolható régi játékokat a figyelmetekbe ajánlani.
Ezen a héten is belefutottam néhány szép darabba, így mindenképpen érdemes velem tartanotok ezúttal is!

retro-jatek-domper-68aa_1_big_1.jpg

Homokozó dömper - Aki a 70-es években volt gyerek az egészen biztosan találkozott a homokozó dömperek ezen változatával.
Összesen ugyanis a csőrös Tatra és ez a típus volt megvásárolható. A teherautó nagyon szép és mondhatni hiánytalan állapotban maradt meg, így mindenképpen érdemes egy gyűjteménye elmenteni a teherautót.

budapest-kulturdiszko-retro-tarsasjatek-77aa_1_big.jpg

Budapest KultúrDisco - Egy igazán érdekes és különleges társasjátékot ajánlok most a gyűjtők figyelmébe. A Budapest KultúrDiscoban a játékosok a kultúrális ismereteiket tehették próbára több kategóriában is miközben fővárosunk utcáin haladtak előre.
Érdekes és ritka játék, így érdemes lehet lecsapni rá.
Az ár jelenleg 1 Ft, de 5500 Ft-os fixáron el is tudjátok hozni azonnal ezt a kincset.

retro-tuzolto-auto-nagyon-szep-allapotban-gyujtemenybe-illo-1-ft-nma-26-cm-55aa_1_big.jpg

ME-699 tűzoltóautó - A kínai játékok között nagyon sok szép darabot lehet találni. Az ME-699-es tűzoltóautó is ezek közé tartozik, amit a gyönyörűtől az erőteljesen használtig megtalálhattok a hazai aukciós oldalakon.
A most figyelmetekbe ajánlott játék egy igazán szép darab, ami eredeti dobozával várja új gazdáját.
A licitbe 4400 Ft-os ajánlattal tudtok beszállni.

lemezarugyar-geppuska-08aa_3_big.jpg

Tűzköves géppisztoly - Bár az eladó Lemezárugyárasként hirdeti a játékot, azt jobb ha tudjátok hogy ehhez nem volt köze a Lemezárugyárnak.
A szocialista országokban is készültek nagyszerű lemezből készült játékok és ez is azok közé tartozik. A fegyver oltári szép állapotban maradt meg, de sajnos mára nem működik. Talán egy ügyes gyűjtő még megmentheti ezt a játékot is.
A licit 2000 Ft-ról indul.

tortenelmi-fejtoro-retero-68aa_1_big.jpg

Történelmi fejtörő! - Klasszikus kérdezz-felelek típusú játék volt a lapokból álló Történelmi fejtörő. A gyerekek tudásának pallérozása mindig fontos szerepet játszott a szocializmusban.
Ebben a játékban kártyákon egy-egy nevesebb esemény volt látható, amihez a kártya hátoldalán kérdések és válaszok is tartoztak.
A gyerekek közül az egyik kérdezett, a másik pedig válaszolt a kép alapján feltett történelmi kérdésekre.
A kártya eredeti dobozban várja új gazdáját 4000 Ft-os áron.

RÉGI JÁTÉKOD VAN? NE DOBD KI! NE ADD EGY NEPPERNEK! TUDD INKÁBB JÓ HELYEN, AHOL MEGŐRZIK ÉS VIGYÁZNAK RÁ!

Kövesd munkámat a Facebookon és a többi közösségi oldalon! Ha szeretnél segíteni anyagilag, akkor itt  teheted meg, ha játékokat szeretnél felajánlani a leendő múzeumba, akkor a toyahsw@gmail.com címre küldj üzenetet és megbeszéljük a részleteket! 

A bejegyzés trackback címe:

https://jatekmuzeum.blog.hu/api/trackback/id/tr5315405608

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása