Heti TOP5 - Ami érdekelhet benneteket 2020.2.hét
2020. január 05. írta: ToyaHSW

Heti TOP5 - Ami érdekelhet benneteket 2020.2.hét

Természetesen ebben az évben sem marad abba a Heti TOP5 régi játék rovat, amelyben minden héten igyekszem jó áron megvásárolható érdekes régi játékokat a figyelmetekbe ajánlani.
Ezúttal is végigjártam a legnagyobb hazai aukciós oldalt és azt hiszem találtam néhány olyan játékot ami jó fogásnak számít.

Tartsatok velem ezúttal is!

tavos-schuco-mercedes-350sl-06aa_1_big.jpg

Távos Schuco Mercedes 350SL - Egy távirányítós autó azoknak, akik kedvelik a stílust. Az ajánló a Schuco által gyártott Mercedes 350 SL egy igazán szép darab.
A távirányítóról nem mennek a dolgok, a motorok le lettek próbálva és működnek. Mivel a Servo sorozat darabjáról van szó, így ez az információ nagyon fontos. A tényleg szép állapotban megmaradt kék Mercedes ára jelenleg 7000 Ft.

akc-ecopoly-retro-tarsasjatek-b5aa_3_big.jpg

Ecopoly társasjáték - A hazai társasjátékok közül az Ecopoly a ritkább darabok közé tartozik. A 80-as években készült játék egy kicsit a vállalatirányítás és a vállalkozás világába igyekezett bevezetni az érdeklődőket.
A játék nagyon szép állapotban, eredeti dobozzal várja új gazdáját.
Az ár fixen 1153 Ft, ami egy ilyen játékért ajándék.

trafikaru-elemes-buggy-magyar-gyartmany-06aa_1_big.jpg

Magyar Hillclimb Buggy - Néhány hete a Blog TV adásában és a blogon bejegyzés formájában is találkozhattatok a Kolleth Vilmos által gyártott hazai hillclimb buggyval.
Mint említettem néhány kiváló állapotban megmaradt darab került elő ebből a ritka elemes játékból, amelyre szerintem érdemes minden gyűjtőnek lecsapnia.
Ezúttal a legnagyobb hazai aukciós oldalon találtam egy példányt, amit 3000 Ft-os kikiáltási árral kínálnak.

regi-retro-tarsasjatek-ki-mit-tud-dobozaval-osszes-kartyaval-trial-c5aa_1_big.jpg

Ki mit tud elektromos társasjáték - Mint már többször említettem a szocialista érában nagyon fontos szerepet kapott, hogy a gyerekek időben megfelelő tudással rendelkezzenek.
Ehhez számtalan játék készült, amelyek közül az elektromos darabok voltak az igazán népszerűek. Ilyen volt a Ki mit tud játék is, amelynek most egy szép állapotban megmaradt darabját ajánlom a figyelmetekbe.
Eredeti doboz, hiánytalan kapok és szép állapotban megmaradt műanyag játék.
Ezért most csak 2200 Ft-ot kell fizetnetek fix áron.

regi-retro-tarsasjatek-asz-basic-programozas-novotrade-c5aa_2_big.jpg

ÁSZ Basic társasjáték - Hogyan tanítsuk meg a gyerekeket a programozásra? Ez egy komoly feladat, amit több irányból is meglehet közelíteni.
A Novotrade egykoron úgy gondoltam érdemes lenne kártyajáték formájában a gyerekek közelébe vinni a Basic nyelvet. Az eredménye az ÁSZ Basic Programozás kártyával lett, amivel most akár Ti is gazdagíthatjátok a gyűjteményeteket.
A kiváló állapotban megmaradt játék ára fixen 2200 Ft.

RÉGI JÁTÉKOD VAN? NE DOBD KI! NE ADD EGY NEPPERNEK! TUDD INKÁBB JÓ HELYEN, AHOL MEGŐRZIK ÉS VIGYÁZNAK RÁ!

Kövesd munkámat a Facebookon és a többi közösségi oldalon! Ha szeretnél segíteni anyagilag, akkor itt teheted meg, ha játékokat szeretnél felajánlani a leendő múzeumba, akkor a toyahsw@gmail.com címre küldj üzenetet és megbeszéljük a részleteket! 

A bejegyzés trackback címe:

https://jatekmuzeum.blog.hu/api/trackback/id/tr3615394870

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása