Heti TOP5 - Ami érdekelhet benneteket 2019.35.hét
2019. augusztus 25. írta: ToyaHSW

Heti TOP5 - Ami érdekelhet benneteket 2019.35.hét

Természetesen a kis zavar ellenére sem maradhat el a megszokott Heti TOP5 régi játék rovat, amelyben igyekszem minden héten jó áron megvásárolható régi játékokat a figyelmetekbe ajánlani.
Szerencsére ezen a héten is ráakadtam öt régi játékra, amelyekre érdemes figyelmet szentelnetek.

Vágjunk is rögtön a közepébe!

philips-ee-2041-elektronikai-epito-keszlet-f47a_1_big.jpg

Philips elektronikai építőkészlet - Ezúttal egy nyugati építőkészletet ajánlok a figyelmetekbe. A Philips cég neve mind a mai napig ismert mindenki számára, de a cég már régebben is jelen volt az elektromos dolgok területén.
Ezúttal egy gyerekeknek készült építőkészleten akadt meg a szemem, ami nagyon szép állapotban maradt meg. Ha gyűjtitek az ilyesmit Ti is, akkor érdemes figyelnetek a 4000 Ft-os indulóáron feltett játékot.

piko-anker-tavos-tank-e47a_1_big.jpg

PIKO távirányítós harckocsi - Egy klasszikus NDK-s fiúknak készült játék a távirányítós harckocsi. A működőképességről nincsenek információk, de az biztos hogy az ágyúcső törött. A ágyúcső toldat megvan, de sajnos a szokásos dolgok itt is hiányoznak.
Ennek ellenére azt gondolom, hogy a 6000 Ft-os ár egyáltalán nem sok a játékért.

francia-kartya-60-as-evekbol-a47a_1_big.jpg

Pinup kártya - Egy igazi klasszikus, ami elég sok háztartásban megtalálható volt a 70-es években. A pinup lányok rajzolt képeivel díszített franciakártya sok fiú fantáziáját megmozgatta egykoron.
Most rögtön két csomaghoz is hozzájuthattok a kártyából, nagyon kedvező 3000 Ft-os áron és az egyik paklin még a celofán is rajta van.

retro-polycorp-western-falu-epitojatek-547a_1_big.jpg

Polycorp Western falu építőjáték - A Skála forgalmazta a Polycorp műanyagból készült építőjátékát, amiből a gyerekek egy western falut építhettek fel.
Természetesen egykoron ezt még katonákkal kellett benépesíteni és már indulhatott is a játék.
A régi műanyag játék eredeti dobozban, néhány hiányzó elemmel és letört füllel, de extraként pár indián katonával keresi új gazdáját. A licit 3000 Ft-ról indul.

optik-cabinet-80-347a_1_big.jpg

Optik-Cabinet 80 - Az NDK Optik sorozatról elég sokat írtam már a blogon és a Blog TV adásában is találkozhattatok ezzel a 80-as években készült játékkal.
A számtalan módon összeépíthető készlet rendkívül népszerű volt a gyerekek körében egykoron. Mivel sokan kedvelik a régi játékokat, így még ma is szívesen keresik ezt a játékot a gyűjtők és a nosztalgiázók is.
Most egy szemre hiánytalan dobozon akadt meg a szemem, amit szerintem érdemes elhozni a 4899 Ft-os fixáron.

RÉGI JÁTÉKOD VAN? NE DOBD KI! NE ADD EGY NEPPERNEK! TUDD INKÁBB JÓ HELYEN, AHOL MEGŐRZIK ÉS VIGYÁZNAK RÁ!

Kövesd munkámat a Facebookon és a többi közösségi oldalon! Ha szeretnél segíteni anyagilag, akkor itt  teheted meg, ha játékokat szeretnél felajánlani a leendő múzeumba, akkor a toyahsw@gmail.com címre küldj üzenetet és megbeszéljük a részleteket!

A bejegyzés trackback címe:

https://jatekmuzeum.blog.hu/api/trackback/id/tr1515024332

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása