Heti TOP5 - Ami érdekelhet benneteket 2019.24.hét
2019. június 09. írta: ToyaHSW

Heti TOP5 - Ami érdekelhet benneteket 2019.24.hét

Természetesen most vasárnap is jön a szokásos Heti TOP5 régi játék rovat, amelyben megpróbálok jó áron megvásárolható régi játékokat a figyelmetekbe ajánlani.
Remélem ezúttal is sikerült öt érdekes kincset összegyűjtenem, ami nem csak a gyűjtők, hanem a nosztalgiázók érdeklődését is felkelti majd.

Tartsatok velem ezúttal is!

orosz-btr-70-radio-taviranyitos-jatek-pancelozott-jarmu-sajat-dobozaban-ujszeru-mukodik-685a_6_big.jpg

BTR-80 RC harcjármű - Néhány napja a blogon a Lada Samara RC változatának bemutatásakor ejtettem szót a többi GNOM-3 járműről, amelyek között egy expedíciós gép és egy BTR-80-as harcjármű található.
Nem gondoltam volna, hogy ilyen gyorsan szembe jön majd velem egy ilyen játék a hazai aukciós oldalakon, de hát csodák mindig vannak.
A BTR-80-as működőképes állapotban, eredeti dobozzal várja új gazdáját. Az ár jelenleg 22.000 Ft, de a ritkasága miatt ez biztosan feljebb kúszik majd a következő napokban.

tuzoltoauto-fire-chief-me-699-kinai-lemezjatek-bolygomuves-dobozaban-295a_4_big.jpg

ME-699 Fire Chief - Nincs is olyan ajánló, amiben legalább egy kínai játék ne szerepeljen. Ezúttal sincs ez másképp, hiszen az ME-699 Fire Chief autó a távol-keleten készült.
A játék elemes és bolygókerekes változat. Az eladásra kínált darab bár egy kicsit kopott és az antenna hiányzik róla, ennek ellenére szép darab aminek még az eredeti doboza is megmaradt.
Az ár ebben az esetben 7000 Ft fixen, ami nem is olyan rossz.

lemezarugyari-lendkerekes-trabant-sarga-angyal-1980-as-evek-595a_1_big.jpg

Lendkerekes Trabant 601 Kombi - Egy hazai játék az ajánló rovatban. A Lemezárugyár lendület sorozatában számtalan típus kapott helyet. A nyugati autókon kívül a keleti csodák is részei voltak a sorozatnak.
Most egy Trabant 601 Kombit ajánlok a figyelmetekbe, ami csak ebben a sárga színben Magyar Autóklub matricázással készült.
A játék állapota szép, így érthető a 9999 Ft-os fix ár.

optik-montage-experiment-optikai-epitokeszlet-retro-jatek-f85a_3_big.jpg

Optik Montage Experiment - Az Optik Montage játékot az elmúlt hetek bejegyzéseit figyelembe véve szerintem nem kell különösebben bemutatni.
Az NDK optikai játék rendkívül népszerű volt a 80-as években és szinte minden gyerek épített belőle mikroszkópot vagy távcsöved. Most egy eladó darabot szeretnék a figyelmetekbe ajánlani, ami közel hiánytalan állapotban maradt meg.
A doboz kicsit megviselt, de ez sokszor előfordul öreg játékok esetében.
A licit 4000 Ft-ról indul, ami nagyon kedvezőnek számít.

jatekbolt-jatek-katalogus-1965-rajzos-a85a_1_big.jpg

Játékbolt katalógus 1965 - Általában játékokat osztok meg veletek az ajánló rovatban, de amikor valami tényleg ritka papír régiségen megakad a szemem, akkor azért amellett sem megyek el szó nélkül.
Ezúttal egy 1965-ös játékkatalógust ajánlok a figyelmetekbe, amiben a távirányítós Plymouth mellett olyan játékokat találhattok mint a búgócsiga, a Holdautó vagy a Rugós foci.
Az kikiáltási ár ebben az esetben 7500 Ft, ami elsőre egy kicsit soknak tűnhet, de szerintem van gyűjtő aki ennyit simán megad majd érte.

RÉGI JÁTÉKOD VAN? NE DOBD KI! NE ADD EGY NEPPERNEK! TUDD INKÁBB JÓ HELYEN, AHOL MEGŐRZIK ÉS VIGYÁZNAK RÁ!

Kövesd munkámat a Facebookon és a többi közösségi oldalon! Ha szeretnél segíteni anyagilag, akkor itt teheted meg, ha játékokat szeretnél felajánlani a leendő múzeumba, akkor a toyahsw@gmail.com címre küldj üzenetet és megbeszéljük a részleteket! 

A bejegyzés trackback címe:

https://jatekmuzeum.blog.hu/api/trackback/id/tr2614885970

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása