Heti TOP5 - Ami érdekelhet benneteket 2019.19.hét
2019. május 05. írta: ToyaHSW

Heti TOP5 - Ami érdekelhet benneteket 2019.19.hét

Természetesen ezen a héten sem maradhat el a megszokott Heti TOP5 régi játék rovat, amelyben igyekszem hétről-hétre érdekes és jó áron megvásárolható régi játékokat a figyelmetekbe ajánlani.
Ezúttal is átnéztem az aukciós oldalak kínálatát és akadt pár különlegesség a kínálatban, amelyekkel a gyűjteményeket érdemes bővíteni. Persze akkor is érdemes átböngésznetek a bejegyzést ha csak egy kicsit nosztalgiáznátok.

regi-tarsasjatekok-0b4a_1_big.jpg

Régi játékcsomag - Néha egészen baráti áron kerülnek fel a hazai aukciós oldalakra olyan játékok amire a gyűjtőknek érdemes ugrani. Úgy gondolom ez a játékcsomag egy olyan ajánlat.
Van itt régi játéktelefon, Kapcsolj gyorsan, Felelj ha tudsz és a klasszikus Pötyi is.
A csomagért 1500 Ft-os nyitóajánlattal jelentkezhettek be, de ha úgy gondoljátok 5000 Ft-os fixáron azonnal elhozhatjátok.

lemezarugyar-2db-vw-rallye-service-busz-0b4a_6_big.jpg

Lemezárugyár VW kisbuszok - Igazi klasszikus darabok apróbb hibákkal. Egyik VW lendkerekes kisbusz sincs tökéletes állapotban, de úgy gondolom ennyi pénzt érdemes kiadni a két játékért.
Ha már nem majd a kettőből varázsoltok egyet, de szerintem még ilyen állapotban is elférnek a gyűjteményekben.
A licit ebben az esetben 6000 Ft-ról indul

regi-retro-lemezjatek-taviranyitos-auto-0b4a_1_big.jpg

ME-722 távirányítós Sedan - Nem is lenne igazi az ajánló rovat, ha nem szerepelne benne legalább egy kínai játékautó. Ezúttal az ME-722-es Sedanon akadt meg a szemem. A tető kicsit horpadt, a csomagtartó rosszul záródik, de legalább minden alkatrésze megvan - ami nem kis szó.
Szerintem érdemes megmenteni ezt a régiséget is, főleg hogy az aukció 3500 Ft-ról indul.

abc-hegyitura-retro-tarsasjatek-e94a_1_big.jpg

Hegyitúra társasjáték - Egy régi magyar dobókockás játék, amiről őszintén szólva eddig nem is hallottam. A doboza és a belső tartalom azonban megtetszett és úgy gondoltam a társasjátékokra ugró gyűjtők számára érdekes lehet ez a darab.
Az ár nem eget rengető, hiszen csak 1990 Ft-ról indul a licit.

cccp-szovjet-pedalos-auto-raduga-884a_1_big.jpg

Raduga M2 pedálos autó - Azt hiszem ez a játék az innen szép nyerni kategóriában is indulhatna. A pedálos autóknak manapság nagyon komoly kultusza van. A szépen felújított darabok ára egészen magas árakat is elérhet.
A ritkaság is számít persze és ebben a kategóriában a Raduga M2 biztos dobogós itthon. A játékkal persze bőven kell foglalkozni, de az alkatrészek megvannak, így csak egy alapos felújítás, festés és kerék csere ami biztosan kell majd.
Az ár fixen 46.000 Ft, amit magasnak is gondolhatnátok, de érdemes szétnézni az interneten és az alapján elmondható, hogy ez a játék egyáltalán nem számít rossz vételnek.

RÉGI JÁTÉKOD VAN? NE DOBD KI! NE ADD EGY NEPPERNEK! TUDD INKÁBB JÓ HELYEN, AHOL MEGŐRZIK ÉS VIGYÁZNAK RÁ!

Kövesd munkámat a Facebookon és a többi közösségi oldalon! Ha szeretnél segíteni anyagilag, akkor itt teheted meg, ha játékokat szeretnél felajánlani a leendő múzeumba, akkor a toyahsw@gmail.com címre küldj üzenetet és megbeszéljük a részleteket! 

A bejegyzés trackback címe:

https://jatekmuzeum.blog.hu/api/trackback/id/tr7114809556

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása