Heti TOP5 - Ami érdekelhet benneteket 2019.18.hét
2019. április 28. írta: ToyaHSW

Heti TOP5 - Ami érdekelhet benneteket 2019.18.hét

Természetesen ezen a héten sem marad el a megszokott Heti TOP5 régi játék rovat. Ezúttal is igyekeztem jó áron megvásárolható régi játékokat keresni nektek.
Remélem a heti ajánlóban akad olyan, amivel érdemes a gyűjteményeteket bővíteni.

retro-java-epito-jatek-644a_1_big.jpg

Jáva építőszekrény - A blogon, sőt a Blog TV adásában már bemutattam nektek a Mikrolin KTSZ által gyártott Jáva építőjáték egy-két változatát.
Most egészen elfogadható áron akadtam rá egy J2-es készletre, amire talán érdemes lehet licitálnotok. A kikiáltási ár ebben az esetben 3990 Ft.

piko-kybernet-urauto-holdauto-elektromos-programozhato-jatek-regiseg-c64a_3_big.jpg

PIKO Kybernet - A blog látogatói már ezt a programozható NDK játékautót is nagyon jól ismerhetik. A Kybernet bár a kidolgozás alapján nem egy különleges játék, azonban a műanyag elemekkel történő programozhatósága miatt mindenképpen figyelmet érdemel minden gyűjtőtől.
A most figyelmetekbe ajánlott darab mint láthatjátok a képen kiváló állapotban, eredeti dobozzal várja új gazdáját,

retro-szovjet-jatekhajo-80-s-evek-814a_2_big.jpg

KATER óraműves hajó - Ez egy igazán érdekes játék, ami nálam is megtalálható a gyűjteményben NDK változatban. Úgy tűnik az egykori Szovjetunióban is gyártották ezt a játékot, amit most tényleg kiváló állapotban menthettek el a gyűjteményetekbe.
Ezt a különleges felhúzós játéknak a licitjén jelenleg 4000 Ft.os ajánlattal lehettek nyerők.

dmsz-lovacska-fogattal-c54a_2_big.jpg

DMSZ lovacska szekérrel - A DMSZ játékok különösen népszerűek a gyűjtők körében. A hazai gyártású műanyag játékok között vannak egészen ritka darabok és gyakoribbak is.
A lovacska a szekérrel az utóbbi kategóriába esik jelenleg, ennek köszönhető a 3999 Ft-os ár, amit szerintem érdemes megadnotok érte.

jatek-gepfegyver-koppintas-064a_1_big.jpg

ME-601 gépfegyver - Természetesen ezúttal sem maradtok kínai játék nélkül. Ezúttal azonban nem autón, repülőgépen vagy motoron akadt meg a szemem, hanem az ME-601-es dobtáras géppisztolyon.
A kiváló állapotban megmaradt játékért zajló aukción jelenleg 9000 Ft-os árat kell ajánlanotok, ami ebben az esetben egyáltalán nem számít soknak.

RÉGI JÁTÉKOD VAN? NE DOBD KI! NE ADD EGY NEPPERNEK! TUDD INKÁBB JÓ HELYEN, AHOL MEGŐRZIK ÉS VIGYÁZNAK RÁ!

Kövesd munkámat a Facebookon és a többi közösségi oldalon! Ha szeretnél segíteni anyagilag, akkor itt teheted meg, ha játékokat szeretnél felajánlani a leendő múzeumba, akkor a toyahsw@gmail.com címre küldj üzenetet és megbeszéljük a részleteket! 

A bejegyzés trackback címe:

https://jatekmuzeum.blog.hu/api/trackback/id/tr3114791968

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása