Heti TOP5 - Ami érdekelhet benneteket 2019.15.hét
2019. április 07. írta: ToyaHSW

Heti TOP5 - Ami érdekelhet benneteket 2019.15.hét

Természetesen ezen a héten sem kell nélkülöznötök a megszokott Heti TOP5 régi játék rovatot, amelyben minden héten igyekszem jó áron megvásárolható régi játékokat a figyelmetekbe ajánlani.
Ezúttal is megakadt a szemem néhány klassz dolgon, amelyek között remélem találtok olyan kincset ami még nincs a gyűjteményetekben

rugos-foci-retro-cccp-tarsasjatek-dobozaban-5c3a_1_big.jpg

Szovjet rugós foci - Ha már volt a magyaroknak hasonló játékuk egykoron, akkor a szovjetek is gyorsan elkészítették belőle a saját változatukat.
Ez itthon valamivel ritkábbnak számít, így azt gondolom az eredeti dobozos, kiváló állapotban megmaradt játékért érdemes lehet leszurkolni az 5000 Ft-ot fixen.

jugoszlav-retro-taviranyitos-autoverseny-jatek-004a_6_big.jpg

Mehanotehnika autópálya - A Mehanotehnika neve nem ismeretlen a blog olvasói előtt. A Jugoszláviában működő cég kiváló nyugati kapcsolatokat épített ki és ennek köszönhetően neves cégeknek végzett bérgyártást.
Persze azért 'saját' játékokat is készítettek. Ilyen volt többek között ez az autópálya is, amiről az eladó annyit írt hogy hiánytalan.
A működés nincs ellenőrizve, így az 5000 Ft-os licitbe csak tényleg elhivatott gyűjtőknek ajánlom a beszállást.

3-db-regi-retro-lemez-jatek-csengetos-mozdony-tuzolto-auto-lmborghini-ef3a_1_big.jpg

Három régi lemezjáték - Ez egy igazi kánaán a barkácsolás iránt is érdeklődő gyűjtők számára. A három régi lemezjáték mindegyike elemes szerkezettel van ellátva. A Csengős Mozdonyt gondolom nem kell bemutatni különösebben, hiszen a Lemezárugyár készítette.
A kicsit hiányos lemezautó kínai gyártmány, míg a szakadékautó valószínűleg valahol Hong-Kong környékén készülhetett.
Nincsenek fényes állapotban a játékok, de hát ezért is ajánlottam a barkácsolásra is nyitott gyűjtők figyelmébe.
Az ár az állapotnak megfelelően nem túl magas, hiszen a licit 4000 Ft-ról indul.

regi-taviranyitos-bmw-jugo-304a_1_big.jpg

Mehano BMW 3.0 CSL távirányítós - A heti ajánlóban már volt egy Mehanotehnika játék, de úgy tűnik most kettő érdekesebb darabra is ráakadtam.
Ezúttal egy távirányítós BMW 3.0 CSL-t ajánlok a figyelmetekbe, ami bár nem tökéletes, de egy gyűjteménybe így is jól mutat. A kocsiról hiányzik a hátsó spoiler és az elemtartó fedele sincs már meg.
Ennek ellenére szerintem nem rossz vétel 6000 Ft-os áron ez a működőképes távirányítós kisautó.

leningrad-keteltu-jarmu-cccp-retro-elemes-jatek-ritka-5c3a_1_big.jpg

Leningrád kétéltű - Egy újabb elemes játék, ezúttal a Szovjetunióból. A Leningrád kétéltű szerintem már régebben szerepelt ajánlóban, de úgy tűnik ez vagy egy másik darab vagy pedig azt nem sikerült akkor eladni.
A játék természetesen elemes és egyaránt jól működik szárazföldön és vízen is. Az állapota szép, bár a kapcsolójával akadnak gondok.
Ennek ellenére talán érdemes ennek a különlegességnek a megvásárlásán is elgondolkodnotok.
Az ár fixen 10.000 Ft.

RÉGI JÁTÉKOD VAN? NE DOBD KI! NE ADD EGY NEPPERNEK! TUDD INKÁBB JÓ HELYEN, AHOL MEGŐRZIK ÉS VIGYÁZNAK RÁ!

Kövesd munkámat a Facebookon és a többi közösségi oldalon! Ha szeretnél segíteni anyagilag, akkor itt teheted meg, ha játékokat szeretnél felajánlani a leendő múzeumba, akkor a toyahsw@gmail.com címre küldj üzenetet és megbeszéljük a részleteket! 

A bejegyzés trackback címe:

https://jatekmuzeum.blog.hu/api/trackback/id/tr914747419

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása