Heti TOP5 - Ami érdekelhet benneteket 2019.13.hét
2019. március 24. írta: ToyaHSW

Heti TOP5 - Ami érdekelhet benneteket 2019.13.hét

Természetesen ezen a héten sem marad el a megszokott Heti TOP5 régi játék ajánló rovat, amelyben gyerekkorunk ismert vagy kevésbé ismert játékai közül válogatok nektek a hazai aukciós oldalak kínálatából jónak számító vételeket.
Reményeim szerint ezen a héten is sikerült öt olyan játékot összegyűjtenem, amire szívesen lecsapnak majd a gyűjtők vagy a nosztalgiázók.

bird-in-shell-jatek-dobozaban-e93a_1_big.jpg

Bird in Shell - Egy klasszikus régi játék, amivel azok találkozhattak leginkább valamilyen formában, akik a 70-es években voltak gyerekek.
Egy aprócska kar nyomogatásával lehetett lendületbe hozni a forgó tányért, ahol a megfelelő sebesség elérésekor a tojás a tehetetlenségtől kinyílt és láthatóvá vált a belül látható madár.
A játékot eredeti dobozban, működőképes állapotban kínálják eladásra és a licit jelenleg 1490 Ft-on áll csupán.

lemezarugyari-rendorauto-6a3a_6_big.jpg

Lemezárugyár Lendület rendőrautó - Az 1954-es Standard Vanguardról mintázott lendkerekes kisautó nagyon sok darabban készült az egykori Lemezárugyárban.
A viszonylag olcsón megvásárolható játékból ennek is köszönhetően elég sok darab maradt meg. Most egy szép állapotú rendőrségi változatot ajánlok a figyelmetekbe, aminek a licitje 2500 Ft-ról indul.

retro-trafikos-mini-rulett-4a3a_1_big.jpg

Mini Rulett - Egy klasszikus hazai trafikos játék, amit már az oldalon bemutattam nektek. A zárt játékteret egy kar meghúzásával kellett mozgásba lendíteni és máris elindult a rulettkerék és innentől a szerencse kezében voltunk játék közben.
Ez a régi trafikos műanyag játék most 990 Ft-os áron lehet a tietek.

regi-retro-dmsz-villamos-balaton-hajo-kis-polski-persely-konyv-d93a_8_big.jpg

Műanyag játékok+könyv - Három olyan régi játékot ajánlok most a figyelmetekbe, amelyek a 70-es évek közepéről maradtak meg.
A DMSZ által gyártott villamost és a Balaton nevű hajóra nagyon sokan emlékezhettek, de szerintem a Polski Fiatos persely is sokatoknak él még az emlékezetében.
Ráadásként az eladó egy kicsit szétesett régi könyvet is ad a játékok mellé, így a csomag indulóára 13000 Ft.

retro-lemez-auto-busz-elado-3a3a_2_big.jpg

MF-241 lendkerekes busz - A kínai játékokat kedvelők egészen biztosan azonnal lázba jöttek, ahogy meglátták a klasszikus bordó-fehér színben pompázó kisbuszt.
Az MF-241-es kisbusz egyáltalán nincs rossz állapotban, bár azért látszanak már rajta az eltelt évek. Ennek ellenére, ha kedvelitek a régi kínai lemezjátékokat érdemes figyelnetek ezt a fix 5000 Ft-ért kínált kincset.

A bejegyzés trackback címe:

https://jatekmuzeum.blog.hu/api/trackback/id/tr1414713869

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása