Fess Budapest! kifestő
2019. február 12. írta: ToyaHSW

Fess Budapest! kifestő

fessbudapest_1.JPG

A régi játékokat gyűjtőknek azért érdemes egy kicsit figyelemmel kísérni a mai újdonságokat is, hiszen az általunk annyira kedvelt kategóriákban is érkeznek olyan újdonságok amelyek jelenleg még csak figyelmet érdemelnek, de későbbiekben akár komolyabb kincsnek is számíthatnak majd.
Elég csak a CarToonCard autós vagy a Legendás kártyák magyar kártyára gondolni egészen biztosan olyan játékokról van szó, amelyek 20 év múlva hasonlóan keresettek lesznek mint a ma hőn áhított régi játékok.

Persze nem csak a kártyák területén érkeznek értékes alkotások. A mai napon egy 2016-os gyönyörű kifestőt szeretnék a figyelmetekbe ajánlani, amit addig érdemes megszereznetek amíg lehet kapni :)
Ez pedig nem más mint a Nemes Anita által készített Fess Budapest!, amelyben 40 oldalon kaphattok betekintést Budapest nevezetességeibe és színezhetitek ki a róluk készült grafikákat (persze ez utóbbit ne tegyétek, ha valóban az utókornak rakjátok el a könyvet).

A könyvről néhány szóban azért. A 40 oldalban külön fejezet foglalkozik Budával, külön Pesttel és külön a Városligettel is. Mind a három fejezet elején rövid ismertetőt is olvashattok az adott városrészről. valamint annak nevezetességeiről.
A kifestőkönyv végén pedig három extra lapot találhattok, amelyekhez szintén tartoznak kifesthető képek, így a cukrászdás, a karácsonyi vásáros és a budai hegyeket bemutató képek is csak a színekre várnak.

Tartalmas kiadvány, amire igazán büszke lehet Nemes Anita. Jól jellemzi a kifestő különlegességét, hogy azóta újabb könyvek jelentek meg a Kisceli Múzeumról és a Nemzeti Galériáról is.
A könyveket egyszerűen beszerezhetitek akár az interneten keresztül is. A Fess Budapest! a nagyobb könyváruházak kínálatában megtalálható, míg a Nemzeti Galériát és a Kisceli Múzeumot bemutató könyveket a Pagonynál tudjátok online megrendelni.

RÉGI JÁTÉKOD VAN? NE DOBD KI! NE ADD EGY NEPPERNEK! TUDD INKÁBB JÓ HELYEN, AHOL MEGŐRZIK ÉS VIGYÁZNAK RÁ!

Kövesd munkámat a Facebookon és a többi közösségi oldalon! Ha szeretnél segíteni anyagilag, akkor itt  teheted meg, ha játékokat szeretnél felajánlani a leendő múzeumba, akkor a toyahsw@gmail.com címre küldj üzenetet és megbeszéljük a részleteket!

A bejegyzés trackback címe:

https://jatekmuzeum.blog.hu/api/trackback/id/tr2614623184

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása