Boldog új évet!
2018. december 31. írta: ToyaHSW

Boldog új évet!

best-new-year-gifs.png

Az év vége mindig a lezárás és egy kicsit a számvetés ideje. Ilyenkor vonjuk meg a tanulságokat és teszünk fogadalmakat a következő évre.
Természetesen a Játékmúzeum Blog életében is éppen itt az ideje egy kis számvetésnek, valamint egy kicsit előre tekinteni 2019-re.

Az idei év azt hiszem sikeresnek mondható a blog életében. Összesen 1.039.806-an olvastátok el a régi játékokról szóló bejegyzéseimet. A legnépszerűbb postot az oldalon 114.974-en olvastátok el, ami egészen szép kis szám.
A blog életében minimum 250 bejegyzés született a régi játékokkal kapcsolatban, amit előszeretettel olvastatok.
Szerencsére idén sem volt hiány a felajánlásokból és itt elég ha csak az Óhegyi családtól vagy Reider Renátától kapott játékokról beszélek (ezek egy részét még mind a mai napig nem láthattátok az oldalon).

A Játékmúzeum Blog TV adásában összesen 50 régi játékot ismerhettetek meg az idei évben, egy rész a segítségetekkel megvásárolt 3D-s nyomtatóról, míg egy rész az általam elkövetett bakikból állt össze.
Természetesen azért voltak elhalt próbálkozások is, amelyeket az érdeklődés hiánya miatt hagytam abba. Ilyen volt a Facebook LIVE, ami nem vonzott túl sok érdeklődőt.

Persze közben azért a háttérben is zajlottak munkálatok. Így többek között próbálgatom a 3D modellezést és készülnek a próba nyomtatások is egy-két alkatrészből. Aprólékos munka, amit egy-egy hiba esetén bizony újra kell kezdeni.
Igyekszem tényleg olyan modelleket kiadni a kezemből, amelyeket én is szívesen használok majd.

Hogy mit tartogat 2019? Remélhetőleg még több játékot, amit be tudok nektek majd mutatni az oldalon. Reményeim a Ti segítségetekkel is tovább bővül majd a gyűjtemény, de persze én sem leszek ezen a téren tétlen jövőre sem.
A blogon reményeim szerint jövőre is minimum 365 bejegyzést olvashattok majd és nagyon bízom benne, hogy az 1.039.806 olvasót is sikerül majd túlszárnyalnunk együtt.
A Blog TV adásai folytatódnak és szerintem magatok is látjátok, hogy ezen a téren sem állt meg a fejlődés. Igyekszem egyre jobb minőségű felszereléssel, egyre jobb adásokat készíteni nektek.
A 2019-es évben megpróbálom majd a blogot egy új területre is eljuttatni a terveim szerint - persze ez még a jövő zenéje és nem is árulnék el egyenlőre erről többet.

Lényeg a lényeg...A blog jövőre is itt lesz és minden látogatásotokkor egy-egy időutazásra repít majd el benneteket a régi játékok segítségével.
Várlak benneteket jövőre is!

Ennek reményében kívánok minden látogatónak békés, boldog és bőséges új esztendőt!

A bejegyzés trackback címe:

https://jatekmuzeum.blog.hu/api/trackback/id/tr3514525718

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása