Régi plüss róka
2018. december 07. írta: ToyaHSW

Régi plüss róka

rokakoma1.JPG

Már annyira régen volt plüss állatka a blogon, hogy úgy gondoltam éppen itt az ideje egy újabb darabot megmutatni nektek a gyűjteményből.
Ezúttal egy rókára esett a választásom, aminek a képeit látva hozzám hasonlóan egészen biztosan Ti is Vukra gondoltok.

Persze ennek a figurának köze sincs Fekete István főhőséhez, de valószínűleg a hazai igényeket meglátva kerülhetett a boltok polcaira a figura.
Mint láthatjátok nagyon szépen kidolgozott játékról van szó, de sajnos jelzést sehol sem találtam rajta. Valami kemény anyaggal van töltve, ami nagyszerű tartást ad a kisállatnak.
A vörös és fehér szőr rendkívül kellemes tapintású és kellően puha. Az állatka pofája és szeme is nagyon szépen ki lett alakítva és érdekességként a nyakában még egy zöld nyakörv is helyet kapott, ami lássuk be kicsit nehezen egyeztethető össze a rókával.

A figurát egy nagyobb csomag részeként kaptam és látszik rajta, hogy a gazdája nagyon gondosan vigyázott rá. Persze igyekszem én is így megőrizni ezt a régi játékot, amit majd természetesen láthattok Ti is a múzeumban, de addig jönnek a megszokott fényképek.

RÉGI JÁTÉKOD VAN? NE DOBD KI! NE ADD EGY NEPPERNEK! TUDD INKÁBB JÓ HELYEN, AHOL MEGŐRZIK ÉS VIGYÁZNAK RÁ!

Kövesd munkámat a Facebookon és a többi közösségi oldalon! Ha szeretnél segíteni anyagilag, akkor itt teheted meg, ha játékokat szeretnél felajánlani a leendő múzeumba, akkor a toyahsw@gmail.com címre küldj üzenetet és megbeszéljük a részleteket! 

A bejegyzés trackback címe:

https://jatekmuzeum.blog.hu/api/trackback/id/tr2014455482

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása