Heti TOP5 - Ami érdekelhet benneteket 2018.47.hét
2018. november 18. írta: ToyaHSW

Heti TOP5 - Ami érdekelhet benneteket 2018.47.hét

Természetesen ezen a héten sem maradhat el a megszokott és kedvelt Heti TOP5 régi játék rovat, amelyben velem nosztalgiázhattok vagy vásárolhattok a hazai aukciós oldalak kínálatát böngészve.
Ismét igyekeztem öt jó áron megvásárolható ritkaságot összegyűjteni nektek, amelyekkel remélem bővítitek majd a gyűjteményeteket.

cccp-szovjet-fem-jatek-holdjaro-dobozaval-ikar-7e-0f0a_4_big.jpg

IKAR-7E bolygókerekes űrjármű - A blogon már bemutattam nektek ezt a klasszikus szovjet játékot, sőt már a Blog TV adásában is találkozhattatok vele. Szerintem egy kifejezetten szép és érdekes játék, ami villog, kelepel és még megy is a kitérő vagy bolygókerekes járművekhez hasonlóan.
Nem egyszerű dolog manapság egy ilyen játékot begyűjteni, de ez még ráadásul eredeti állapotban is maradt meg (nekem pótolnom kellett a búrát) és még a doboza is megvan.
A licit 15.000 Ft-ról indul, de szerintem ettől sokkal magasabbra nem is kúszik majd fel, ha kell nektek akkor dobjatok rá egy licitet.

harc-europaert-regi-tarsasjatek-0f0a_1_big.jpg

Harc Európáért 1939-45 - Egy klasszikus hazai társasjáték, amit már szintén igyekeztem bemutatni nektek a blogon. Ez sem gyakori darab és manapság már keresik is az érdeklődő társasjáték gyűjtők.
Nem egy egyszerű játék, de ilyesmit már nem is játszás céljából vásárolunk. A doboz szép, a képek alapján nem lehet megmondani mennyire is teljes, de mivel 1 Ft-ról indított aukcióról van szó arra biztatlak benneteket, hogy szálljatok be egy licittel Ti is.

retro-regi-lemezarugyari-raketa-pisztoly-ce0a_1_big.jpg

Lemezárugyár Rakétapisztoly - Ez is egy klasszikus Lemezárugyáras játék, amire egészen biztosan sokan ugranak majd rá. Gyerekkoromban nekem is volt ilyen és egyszerűen imádtam.
A ravaszt húzogatva a piros belsőrész mozgott és szikrázott, amit gyerekként nagyon szerettem.
Ha szeretnétek átélni újra ezt az élményt, akkor a jelenleg 1500 Ft-on álló aukciónál tegyetek egy licitet.

2db-retro-lemez-auto-egyben-eb0a_1_big.jpg

Kínai kisautók - A kínai játékokat nagyon sokan kedvelik és gyűjtik. Ezúttal egy gyakoribb és egy ritkább darab került fel az egyik hazai aukciós oldalra.
A bordó MF 234-es lendkerekes autót biztosan sokan ismeritek és láttátok már, de a ME 712-es elemes szakadékautó ritkább darabnak számít. A licit jelenleg 1600 Ft-on áll, így azt javaslom szálljatok be ha tetszenek az autók.

retro-regi-ites-taviranyitos-t-55-os-tank-0f0a_1_big.jpg

ITES elemes harckocsi - Ez is egy klasszikus Csehszlovák játék, ami egy kis törődéssel bármelyik gyűjtemény díszévé válhat. A motor működik benne, a hernyótalpak megvannak, így tényleg csak egy kis festés és matricázás és újra olyan lesz mint az eredeti.
Az ár fixen 4500 Ft, üssétek le és vigyétek amíg megvan.

RÉGI JÁTÉKOD VAN? NE DOBD KI! NE ADD EGY NEPPERNEK! TUDD INKÁBB JÓ HELYEN, AHOL MEGŐRZIK ÉS VIGYÁZNAK RÁ!

Kövesd munkámat a Facebookon és a többi közösségi oldalon! Ha szeretnél segíteni anyagilag, akkor itt teheted meg, ha játékokat szeretnél felajánlani a leendő múzeumba, akkor a toyahsw@gmail.com címre küldj üzenetet és megbeszéljük a részleteket! 

A bejegyzés trackback címe:

https://jatekmuzeum.blog.hu/api/trackback/id/tr5014379586

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása