Heti TOP5 - Ami érdekelhet benneteket 2018.40.hét
2018. szeptember 30. írta: ToyaHSW

Heti TOP5 - Ami érdekelhet benneteket 2018.40.hét

Természetesen ezen a héten sem marad le a sokatok által figyelemmel követett Heti TOP5 régi játék rovat, amelyen igyekszem minden héten öt jó áron megszerezhető régi játékot a figyelmetekbe ajánlani.
Remélem ezen a héten is sikerült öt olyan játékot összegyűjtenem, amire érdemes lecsapnotok nektek is.

adf9_1_big.jpg

Toronydaru lemezből - Egy igazi régi játék, ami már magában csoda hogy megmaradt. Én nem az aukciós oldalon találkoztam vele először, így számomra nem ismeretlen már a játék.
Valóban ráfér majd egy kis felújítás, de bármelyik gyűjtemény impozáns darabja lehet ez a kinyitva hatalmas daru. A licit 5000 Ft-ról indul, de ha nagyon tetszik nektek a játék, akkor 9900 Ft-os áron azonnal eltudjátok azt hozni.

ecf9_4_big.jpg

Lemezből készült helikopter - Aprócska játék, ami valószínűleg Kínában készült. Mint egy régebbi bejegyzésben említettem szinte az összes játékgyár foglalkozott régen lendkerekes helikopterek gyártásával.
Ez is egy ilyen darab.
Tolásra a rotor forog rajta és a grafika is szép a lemeztesten. Persze nem tökéletes az állapota, de hát a licit is csak 1 Ft-ról indul.

5df9_2_big.jpg

Sárkányos Tivoli - Mint tudjátok én személy szerint nagyon kedvelem a Tivoli játékokat. A gyűjtemény néhány darabját már láthattátok is a blogon.
Ez is egy olyan terület, ahol mindig belefutni érdekes grafikával vagy ismeretlen gyártónál készült darabokba. Ezúttal egy ilyen kisipari Tivoli játékot ajánlok a figyelmetekbe, amin központi szerep jut a sárkányos motívumnak. Felépítésre amúgy az Anker Tivolik egyik másolatáról van szó, amit már a forma is jelez.
Az ár 1850 Ft.

4af9_5_big.jpg

Lendkerekes Lada Niva - Egy igazi szovjet játék, ami nagyon szép állapotban maradt meg. A figyelmesebbeknek feltűnhet a képeket nézegetve az alsó elemtartó, aminek természetesen van jelentősége.
A kisautónak mind a lámpája, mind pedig a villogója felkapcsolható.
Eredeti doboz, eredeti papírok és szép állapot, ennek megfelelően az ár jelenleg 6001 Ft.

daf9_1_big.jpg

Lada Niva lendkerekes kisautó - Ha az előző játék egy Lada Niva volt, akkor úgy gondoltam a záró játékként is érdekes lenne egy lendkerekes terepjáró nektek.
Ezúttal az ITES által gyártott Csehszlovákiában készült változatot szeretném a figyelmetekbe ajánlani. Természetesen nem annyira szép és nem annyira érdekes mint az előző, de ennek is megvan a maga bája.
Az ár ráadásul kedvezőbb, hiszen ezt a Nivát 4000 Ft-os fix áron azonnal vihetitek is.

RÉGI JÁTÉKOD VAN? NE DOBD KI! NE ADD EGY NEPPERNEK! TUDD INKÁBB JÓ HELYEN, AHOL MEGŐRZIK ÉS VIGYÁZNAK RÁ!

Kövesd munkámat a Facebookon és a többi közösségi oldalon! Ha szeretnél segíteni anyagilag, akkor itt teheted meg, ha játékokat szeretnél felajánlani a leendő múzeumba, akkor a toyahsw@gmail.com címre küldj üzenetet és megbeszéljük a részleteket! 

A bejegyzés trackback címe:

https://jatekmuzeum.blog.hu/api/trackback/id/tr7814273409

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása