Heti TOP5 - Ami érdekelhet benneteket 2018.37.hét
2018. szeptember 09. írta: ToyaHSW

Heti TOP5 - Ami érdekelhet benneteket 2018.37.hét

Természetesen ezen a héten sem hagylak benneteket jó áron megvásárolható régi játékok nélkül. Ezúttal is igyekeztem a hazai kínálatból kiválasztani nektek öt jó áron megszerezhető kincset.
Remélem a gyűjtésben találtok olyan darabokat, amelyekkel érdemes gyarapítanotok vagy éppen elkezdenetek a gyűjtést.

84f9_1_big.jpg

Lendkerekes Formula autó - Egy igazi régiség, amire talán érdemes lecsapni. A lendkerekes kisautó megfelelő sebességnél szikrázik is.
Sajnos a figura nem eredeti, de azt hiszem sikerült korhűen pótolni azt. Ha kedvelitek az érdekes játékokat, akkor talán érdemes elgondolkodnotok a 3500 Ft-ért árult autócska megvásárlásán is.

60f9_2_big.jpg

Szovjet műanyag versenyautó - Ha már versenyautóval indítottam az ajánlót, akkor a folytatásban is következzen egy hasonló darab.
Ez a műanyag Formula autó a Szovjetunióban készült és igen szép állapotban maradt meg. Persze az egyik tükör eltűnt az évek alatt, de ennek ellenére is érdemes meggondolni a kb. 15 cm hosszú játék megvásárlását, főleg annak tudatában, hogy jelenleg egy 51 Ft-os licittel Ti lehettek a nyerők.

05f9_1_big.jpg

Lemezárugyár Törpeautó - A törpeautók a Lemezárugyár egyik olcsó kategóriába sorolható játéka volt. A rendkívül egyszerű kisautót a pilóta fejének benyomásával lehetett 'felhúzni', majd az elengedve indult el a jármű előre.
Számtalan változatban készítették és nagyon nagy mennyiségbe. Szinte minden gyereknek volt legalább egy ilyen kisautója. Természetesen a festés is változott időszakonként.
Ezúttal egy Kukorival díszített kisautó ajánlok a figyelmetekbe, amiért minimum 2000 Ft-ot szeretne az eladó.

45f9_3_big.jpg

Kínai tornász - A kínai játékokért nagyon sokan bomlanak. Számukra jelenthet sokat a most ajánlóba került felhúzós tornász figurája.
A felhúzós szerkezetet megfeszítve és a talpat szétnyitva az aprócska tornász máris nekiáll a feladat végrehajtásának, amit egészen addig végez, amíg a szerkezet le nem jár.
Kicsit viseletes eredeti dobozzal, tökéletesen működő állapotban hirdeti az eladó, így talán érdemes rátenni az induló 3999 Ft-os licitet.

c1f9_11_big.jpg

Joustra Moto Police - Mint tudjátok személy szerint nagyon kedvelem a francia Joustra távirányítós játékait. Ezúttal egy ilyenen akadt meg a szemem, ami ráadásul nem is a megszokott autó.
Ezúttal egy jóval ritkább motorost tudok a figyelmetek ajánlani, ami a képek alapján elég szépen egyben maradt. Eredeti doboz, szép állapot, de sajnos az eladó nem próbálta ki. 
A licit 7900 Ft-ról indul, de nem hiszem hogy sokat kúszna majd felfelé.

RÉGI JÁTÉKOD VAN? NE DOBD KI! NE ADD EGY NEPPERNEK! TUDD INKÁBB JÓ HELYEN, AHOL MEGŐRZIK ÉS VIGYÁZNAK RÁ!

Kövesd munkámat a Facebookon és a többi közösségi oldalon! Ha szeretnél segíteni anyagilag, akkor itt  teheted meg, ha játékokat szeretnél felajánlani a leendő múzeumba, akkor a toyahsw@gmail.com címre küldj üzenetet és megbeszéljük a részleteket!  

A bejegyzés trackback címe:

https://jatekmuzeum.blog.hu/api/trackback/id/tr6514231557

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása