Heti TOP5 - Ami érdekelhet benneteket 2018.32.hét
2018. augusztus 05. írta: ToyaHSW

Heti TOP5 - Ami érdekelhet benneteket 2018.32.hét

Természetesen ezen a héten sem marad el a megszokott Heti TOP5 régi játék ajánló rovat, amelyben hétről-hétre igyekszek jó áron megvásárolható régi kincseket megosztani veletek.
Ezen a héten is bújtam egy kicsit a hazai aukciós oldalakat, aminek eredményét lentebb nézhetitek meg.

f4e9_1_big.jpg

Porsche Carrera Sonic - A szonikus autók a 70-es évek végén és a 80-as évek elején voltak nagyon népszerűek. Szinte minden gyereknek volt legalább egy darab a jellemzően Taiwanon készült játékokból. A játékhoz tartozó csattogó ravasszal az őrületbe tudtuk kergetni a felnőtteket.
Most egy ilyen autót ajánlok a figyelmetekbe. Még működik a kocsi, de a ravaszra nem reagál. Valószínűleg javítható hibáról van szó, így érdemes a 2999 Ft-os liciten elgondolkodnotok.

73e9_1_big.jpg

TOMY Space Race űrjáték - Mint tudjátok imádom a TOMY játékokat. A maguk ötletes módján mindegyik egy-egy komoly mechanikai bravúr.
Nincs ez másképp a most ajánlott űrjáték esetében sem. A játék tökéletesen működik az eladó leírása alapján, így a hozzám hasonló fanatikusoknak talán megér 4000 Ft-ot ez a ritkaság.

04e9_1_big.jpg

Kínai forgó tojás - Ez és az ehhez nagyon hasonló játékok a 70-es években örvendtek igazán nagy népszerűségnek a gyerekek körében.
A feladat egyszerű volt, a kart gyorsan kellett nyomogatni aminek köszönhetően a tojás forgásba lendült. A megfelelő sebesség elérésekor a tojás szétnyílt és megláthattuk a belső részben elhelyezett figurát.
Sajnos nagyon ritka a nem leamortizált darab, talán ezért is érdemes elgondolkodnotok ennek az 5000 Ft-os indulóárral felkerült darabnak a megvásárlásán.

e4e9_1_big.jpg

Kínai rendőrségi dodgem - Leginkább egy dodgemre hasonlít ez az aprócska kínai játék, ami a rendőrségi felirattal elég vicces látványt nyújt.
Különösen érdekes a játék elején található lőfegyver vagy valami, ami még aranyosabbá teszi az aprócska játékot. Egy felhúzós kisautóról van szó, amihez sajnos a kulcs már nincs meg. Ennek ellenére a kínai játékokat kedvelők számára kötelező a 2000 Ft-os áron kínált kisautó.

e4e9_1_big_1.jpg

ORION társasjáték - Egy hazai gyártású társasjáték maradt a végére. Az ORION nem egy ritka darab, ami azonban az értékét növeli az elhunyt Magyari Béla fényképe a dobozon.
Hiánytalan játék, amit azonban csak személyesen lehet átvenni Budapesten. Az ár amiért elhozhatjátok jelenleg 1000 Ft.

RÉGI JÁTÉKOD VAN? NE DOBD KI! NE ADD EGY NEPPERNEK! TUDD INKÁBB JÓ HELYEN, AHOL MEGŐRZIK ÉS VIGYÁZNAK RÁ!

Kövesd munkámat a Facebookon és a többi közösségi oldalon! Ha szeretnél segíteni anyagilag, akkor itt  teheted meg, ha játékokat szeretnél felajánlani a leendő múzeumba, akkor a toyahsw@gmail.com címre küldj üzenetet és megbeszéljük a részleteket! 

A bejegyzés trackback címe:

https://jatekmuzeum.blog.hu/api/trackback/id/tr9714163573

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása