Monti System Tatra 815 Rally
2018. augusztus 02. írta: ToyaHSW

Monti System Tatra 815 Rally

kdntatradakar_1.JPG

Ahogy a tegnapi napon bemutattam nektek egy KDN által gyártott Tatra 815-öst, úgy a mai napon is ezen a vonalon megyek tovább és egy újabb 815-öst mutatok be nektek.
Ezúttal a Monti System által készített változatot ismerhetitek meg.
A tegnap bemutatott játékkal ellentétben ez teljes egészében műanyagból készült. Ez persze pozitívum ebben az esetben, ugyanis a kidolgozás ennek köszönhetően sokkal részletesebb.
A valódi rally Tatra 815-höz hasonlóan itt is kapott a fülke egy bukókeretet és természetesen az elmaradhatatlan extra lámpasor is megtalálható a hűtőrács felett.
A hátsó részről nem nagyon lehet mit mondani, hiszen egy egyszerű fedett platós teherautóról van szó lényegében, de a plató felső takaró fedele egyszerűen eltávolítható.

Amire még mindenképpen érdemes kitérni az a matricázás, ami igen részletes és pontos lett. Természetesen ez a teherautó is több változatban készült. Amit a fényképeken láthattok az a tradicionális Tatra 815 Dakar festés és matricázás, de ezen kívül a jóval kevésbé ismert fehér-világoskék színben is gyártásba került az 1:48-as összerakható teherautó.
Igen, ez az autó is összerakható, mégpedig a Monti System rendszerével, ami ragasztás nélküli megoldás.

A kisautó természetesen működik és nagyon jó állapotban maradt meg. Természetesen mind a mai napig beszerezhető ez a játék, de ez még az eredeti 20-25 éves darab.
Összesen az teherautó elakadásakor használt talpak hiányoznak a kerekekről, de ez nekem fel sem tűnt volna ha nem nézek meg eredeti fényképeket.

Természetesen a múzeumban ezt a játékot is láthatjátok és kézbe vehetitek majd, de addig maradnak a megszokott fényképek, amin megcsodálhatjátok ezt a nagyon szép rally teherautót.

RÉGI JÁTÉKOD VAN? NE DOBD KI! NE ADD EGY NEPPERNEK! TUDD INKÁBB JÓ HELYEN, AHOL MEGŐRZIK ÉS VIGYÁZNAK RÁ!

Kövesd munkámat a Facebookon és a többi közösségi oldalon! Ha szeretnél segíteni anyagilag, akkor itt  teheted meg, ha játékokat szeretnél felajánlani a leendő múzeumba, akkor a toyahsw@gmail.com címre küldj üzenetet és megbeszéljük a részleteket! 

A bejegyzés trackback címe:

https://jatekmuzeum.blog.hu/api/trackback/id/tr1714158683

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása