Heti TOP5 - Ami érdekelhet benneteket 2018.31.hét
2018. július 29. írta: ToyaHSW

Heti TOP5 - Ami érdekelhet benneteket 2018.31.hét

Természetesen ezen a héten vasárnap is számíthattok a megszokott Heti TOP5 régi játék rovatra, amiben időről-időre igyekszem jó áron megvásárolható régi játékokat a figyelmetekbe ajánlani.
Szerencsére ezen a héten is akadtam néhány szebb kincsre, így érdemes átböngésznetek a rovatot ezúttal is.

02e9_1_big.jpg

Optik Montage - Ezt a régi NDK-ban gyártott optikai játékot már mind a weboldalon, mind pedig a Blog TV adásában láthattátok.
Viszonylag nehéz szép és hiánytalan darabot szerezni belőle, de ez a fotók alapján annak tűnik. Ennek megfelelően a 3599 Ft-os kikiáltási ár sem túl magas.

f1e9_3_big.jpg

ITES Porsche Junior autópálya - Egy komplett ITES autópálya készletre szeretném most felhívni a figyelmeteket. A Porsche Junior alap kiszerelése kerül most kalapács alá az egyik hazai aukciós oldalon. Az állapot kiváló, ahogy az ár is.
Jelenleg egy 4000 Ft-os ajánlattal lehettek nyerők.

52e9_2_big.jpg

MF 241 lendkerekes kisbusz - A kínai játékok szerepeltek a tegnapi Játékmúzeum Blog TV-ben is. Bár a gyűjteményben nincs egy MF 241-es sem, ennek ellenére szerintem ez is egy érdekes jármű.
A festés a szokásos és bár az első és a hátsó lámpa is hiányzik, ezek nem pótolhatatlan darabok. A licit 2490 Ft-ról indul.

42e9_5_big.jpg

Lemezárugyár Föld-Gömb - A Lemezárugyár egyik klasszikus logikai játéka, ami a maga idejében sajnos sokkal kevesebb elismerést kapott mint manapság.
Egy keresett játékról van szó, amiből viszonylag kevés darab maradt meg szép állapotban. Ez most pont egy ilyen példány és az ára sem olyan magas. A licit ezúttal 4500 Ft-ról indul.

01e9_1_big.jpg

Autókvartett 1977 - Már annyira régen volt autóskártya, hogy gondoltam mielőtt teljesen elfelejtenétek egy újabb csomagra hívom fel a figyelmeteket.
Ezúttal egy 1977-es kék hátlapos csomagot tudok nektek ajánlani, ami szép állapotban maradt meg. Az ár 4000 Ft fixen.

RÉGI JÁTÉKOD VAN? NE DOBD KI! NE ADD EGY NEPPERNEK! TUDD INKÁBB JÓ HELYEN, AHOL MEGŐRZIK ÉS VIGYÁZNAK RÁ!

Kövesd munkámat a Facebookon és a többi közösségi oldalon! Ha szeretnél segíteni anyagilag, akkor itt  teheted meg, ha játékokat szeretnél felajánlani a leendő múzeumba, akkor a toyahsw@gmail.com címre küldj üzenetet és megbeszéljük a részleteket! 

A bejegyzés trackback címe:

https://jatekmuzeum.blog.hu/api/trackback/id/tr3414148943

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása