Heti TOP5 - Ami érdekelhet benneteket 2018.30.hét
2018. július 22. írta: ToyaHSW

Heti TOP5 - Ami érdekelhet benneteket 2018.30.hét

Ezen a héten sem marad el a megszokott és sokak által követett Heti TOP5 régi játék rovat. Itt hétről-hétre igyekszek nektek jó áron megvásárolható régi játékokat mutatni.
A héten is összegyűjtöttem öt olyan játékot, amivel érdemes lehet a gyűjteményeteket gyarapítani.

cfd9_2_biga.jpg

Gazdálkodj okosan! - A hazai klasszikus, annak is az első változata. Eredeti figurák, szép állapotban megmaradt pénzek és viszonylag szép tábla, így talán érdemes bepróbálkoznotok egy 3500 Ft-os kezdő licittel.

efd9_1_big.jpg

MF-202 kínai lendkerekes repülő - A kínai játékokért tudom nagyon sokan bomlanak. Ezekből a régi lendkerekes, fehúzós vagy éppen elemes játékokból nagyon sokat lehet találni az interneten, azonban sok esetben nagyon magas az ár.
Ezúttal egy apró hiányossággal küzdő MF-202-es lendkerekes repülőgépet ajánlok a figyelmetekbe. Bár a gép első futóműve hiányzik, ennek ellenére nem reménytelen eset a megmentése. Ennek fényében pedig az 500 Ft-os kikiáltási ár nagyon alacsony.

dfd9_2_big.jpg

Mágneses csacsi - Fogalmam sincs ez a játék hogyan is működött, de annyira megtetszett a doboza és maga a játék is, hogy szinte követelte tőlem, hogy kerüljön be az ajánló rovatba.
Az állapot szép, a doboz a kor szellemét hűen tükrözi, így minden gyűjtemény díszévé válhat ez a játék is. Az ár 3200 Ft licittel és 3900 Ft villámáron.

dfd9_1_big.jpg

Babylon építőjáték - A Babylon építőjátékot sem kell különösebben bemutatni senkinek. Általában már az óvodában találkoztunk ezzel a golyókból és pálcikákból álló építőjátékkal.
Amiért ez a változat bekerült az ajánlóba az maga a doboz, ami egy viszonylag régi változat. Sajnos a pálcikákat pótolni kell, így érdemes egy másik (akár újabb) változatot is leütni a régi játék mellé.
Az ár 2500 Ft-ról indul, de 2900 Ft-ért azonnal vihetitek a különleges dobozos változatot.

bfd9_7_big.jpg

Optikai fegyver - Az optikai pisztolyokról már ejtettem szót az oldalon, sőt a Játékmúzeum Blog TV egyik régebbi adásában ki is próbáltam egy darabot.
Ezúttal egy régi pisztolyt utánzó szovjet változatot ajánlok a figyelmetekbe. Az elv itt is azonos és az eladó leírása szerint működőképesen lett eltéve a játék. Az induló ár 1 Ft volt, de már 101 Ft-os licittel tudtok harcba szállni a régi játékért.

RÉGI JÁTÉKOD VAN? NE DOBD KI! NE ADD EGY NEPPERNEK! TUDD INKÁBB JÓ HELYEN, AHOL MEGŐRZIK ÉS VIGYÁZNAK RÁ!

Kövesd munkámat a Facebookon és a többi közösségi oldalon! Ha szeretnél segíteni anyagilag, akkor itt  teheted meg, ha játékokat szeretnél felajánlani a leendő múzeumba, akkor a toyahsw@gmail.com címre küldj üzenetet és megbeszéljük a részleteket! 

A bejegyzés trackback címe:

https://jatekmuzeum.blog.hu/api/trackback/id/tr3714128823

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása