Műanyag építőjáték
2018. június 28. írta: ToyaHSW

Műanyag építőjáték

kerekeskocka6.JPG

A Thold családtól számtalan klassz régi játékot kaptam és a bemutatót már hosszú ideje olvashatjátok a blogon. Most úgy tűnik elérkeztem a sorozat végéhez, ami ismét egy érdekes régi építőjáték lesz.
A játék sokban hasonlít a többi hazai fejlesztésű műanyag építőjátékra, azonban extraként itt néhány kerékkel rendelkező elemet is kapunk.

Természetesen ez az apró új elem lényegesen megnöveli az építhető dolgok számát és ennek köszönhetően a játékkal eltöltött időt is. Az elemek kapcsolódása nem tér el a többi hasonló játéktól, ahol szintén a LEGO, Duplo vonal került lekoppintásra általában.
Az elemek között találhatóak négy, illetve 8 csatlakozó tüskével ellátott elemek is, de néhány íves darab is helyet kapott a készletben.
Az anyag ebben az esetben is a megszokott kemény, kopogós műanyag, ami rendkívül jó törés és kopásállósággal rendelkezett. Ennek köszönhetően van még mind a mai napig ilyen szép állapotban ez a játék is.

Az aprócska színes kockákból álló játék valószínűleg a hazai ipar terméke, de nem a közismert GABI sorozat darabjáról van szó. Remélem van köztetek olyan, akinek volt ilyen gyerekkorában és feltudja idézni az építőjáték nevét, ami nagy segítség lenne nekem.

Természetesen a múzeumban ebből a játékból is kedvetekre építhettek majd bármit a gyerekkel vagy az unokával, de addig maradnak a megszokott fényképek.

RÉGI JÁTÉKOD VAN? NE DOBD KI! NE ADD EGY NEPPERNEK! TUDD INKÁBB JÓ HELYEN, AHOL MEGŐRZIK ÉS VIGYÁZNAK RÁ!

Kövesd munkámat a Facebookon és a többi közösségi oldalon! Ha szeretnél segíteni anyagilag, akkor itt  teheted meg, ha játékokat szeretnél felajánlani a leendő múzeumba, akkor a toyahsw@gmail.com címre küldj üzenetet és megbeszéljük a részleteket! 

A bejegyzés trackback címe:

https://jatekmuzeum.blog.hu/api/trackback/id/tr7214080543

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása