Heti TOP5 - Ami érdekelhet benneteket 2018.26.hét
2018. június 24. írta: ToyaHSW

Heti TOP5 - Ami érdekelhet benneteket 2018.26.hét

Természetesen ezen a héten sem marad el a megszokott Heti TOP5 régi játék rovat, amelyben hétről-hétre ajánlok nektek öt jó áron megvásárolható régi játékot.
Remélem ismét sikerült olyan játékokat csokorba gyűjtenem, amivel érdemes kibővítenetek a gyűjteményeteket.

64d9_1_big.jpg

Luftkissenboat - Egy óraműves szerkezettel szerelt személyszállító hajót szeretnék a figyelmetekbe ajánlani. A játék eredeti dobozával várja új gazdáját.
Nem egy gyakori, de nem is egy beszerezhetetlen darab. Az ára valamivel a külföldi ár alatt marad, így azt mondhatom hogy jó vásár lehet egy gyűjtő számára. Egy roncs nekem is van, de az közel sincs ilyen szép állapotban.
Ezért a játékért jelenleg 5000 Ft-ot kérnek.

36d9_11_big.jpg

Planetohod távirányítós holdjáró - Néhány hete mutattam be nektek a Játékmúzeum Blog TV-ben ezt a játékot, ami remélem felkeltette néhány néző érdeklődését már akkor.
A Szovjetunióban készült távirányítós játék nem egy mai darab, ami a távirányító módosításain meg is látszik. Remélhetőleg működik is, így bőven érdemes beszállnotok az 5400 Ft-on álló aukcióba.

84d9_2_big.jpg

Szovjet harckocsi - Mivel tudom, hogy a látogatók többsége bomlik a távirányítós játékokért, így egy újabb darabot ajánlok a figyelmetekbe.
Ezúttal egy 80-as évek közepe tájékán készült szovjet távirányítós légvédelmi harckocsira akadtam rá, ami szürke színével és érdekes távirányítójával azonnal megtetszett nekem.
Jelenleg 6000 Ft-os ajánlattal lehettek nyerők, ami egy eredeti dobozos játéknál annyira nem is veszélyes.

d1d9_3_big.jpg

TATRA homokozó dömper - Bizony gyerekkorunk egyik része volt a dömper, amibe akár bele is ülhettünk és száguldozhatunk. A lényegében elpusztíthatatlan Csehszlovák játékok közül ezúttal a modernebb vonalvezetésű TATRA teherautót ajánlom a figyelmetekbe.
Egy nagy méretű játékról van szó, így csak akkor érdemes licitálnotok a játékra, ha rendelkeztek is elég hellyel a tároláshoz. Az ár fixen 6000 Ft.

36d9_9_big.jpg

Presu Omega holdjáró - Már régen feladtam, hogy az aukciós oldalakon az eladók pontosan megnézzék mit is árulnak. Ezúttal szovjet játékként került fel egy Presu klasszikus 1 Ft-os indulóárral.
Nagyon ritka, nagyon különleges, nagyon szép állapotban megmaradt játék, amire mindenkinek érdemes licitálnia. Bemutató volt már a Játékmúzeum Blog TV-ben, amit érdemes is megnéznetek.
A játék ára jelenleg 1200 Ft-on áll, de ettől biztosan magasabb áron kel majd el.

RÉGI JÁTÉKOD VAN? NE DOBD KI! NE ADD EGY NEPPERNEK! TUDD INKÁBB JÓ HELYEN, AHOL MEGŐRZIK ÉS VIGYÁZNAK RÁ!

Kövesd munkámat a Facebookon és a többi közösségi oldalon! Ha szeretnél segíteni anyagilag, akkor itt  teheted meg, ha játékokat szeretnél felajánlani a leendő múzeumba, akkor a toyahsw@gmail.com címre küldj üzenetet és megbeszéljük a részleteket! 

A bejegyzés trackback címe:

https://jatekmuzeum.blog.hu/api/trackback/id/tr8014069027

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása