Heti TOP5 - Ami érdekelhet benneteket 2018.23.hét
2018. június 03. írta: ToyaHSW

Heti TOP5 - Ami érdekelhet benneteket 2018.23.hét

Természetesen ezen a héten sem marad el a megszokott ajánló rovat, amelyben hétről-hétre ajánlok öt jó áron megvásárolható játékot a figyelmetekbe.
Ezen a héten néhány kicsit drágább játék is bekerült a javaslataim közé, de ez nem jelenti azt, hogy ezek a játékok ne érnék meg az árukat.

Remélem a kínálatban megtaláljátok ami éppen kell a gyűjteményetekbe.

5fc9_2_big.jpg

PIKO Modellbahn - Ha valaki kedveli a vonatozást, annak egészen biztosan nem lesz ismeretlen a PIKO neve. Egy békebeli szocialista időkből származó készletre akadtam rá az egyik hazai aukciós oldal kínálatában. Az árra leginkább azt mondanám, hogy reális (egy kicsit olcsóbb mint nyugaton), így a gyűjtők számára értékes lehet.
Az biztos, hogy a CC 7001-essel és három vagonnal rendelkező készlet nem egy gyakori darab, így a 20.000 Ft-os kikiáltási ár sem földtől elrugaszkodott.

afc9_4_big.jpg

Dobtáras géppisztoly - A héten bemutatóban már szerepelt egy géppisztoly a gyűjteményből, de most egy dobtáras különlegességet tudok a figyelmetekbe ajánlani.
A játékot a külseje alapján szovjet gyártmánynak mondanám, ami működőképes állapotban várja új gazdáját.
A kikiáltási ár 4500 Ft.

7fc9_1_big.jpg

Óraműves LUNA űrjármű - A LUNA űrjárműre nagyon sokan emlékeznek gyerekkorukból. Az óraműves szerkezettel ellátott játék gyártása a KDN gyárában zajlott 1956-tól a 80-as évek elejéig.
Ez egy úgynevezett szakadékjármű, amit az asztalra kellett rakni és onnan nem tudott leesni, ugyanis az asztal széléhez érve irányt váltott. Ezúttal egy komplett és egy kicsit hiányos darab várja új gazdáját.
A két játékért 3000 Ft-ot szeretne az eladó, ami lássuk be egyáltalán nem sok, úgy hogy az óraműves szerkezet mind a kettőben működik.

7fc9_3_big.jpg

Lemezárugyár Lendület tűzoltóautó - Egy klasszikus Lemezárugyáras játék. Ennek a kisautónak valamelyik változatával egészen biztosan Ti is találkoztatok gyerekként.
Most a platós, létrával szerelt tűzoltót ajánlom a figyelmetekbe. Az ára a képen látható állapotban fixen 2800 Ft.

9fc9_1_big.jpg

Csepel szobakerékpár - A hozzám hasonló "őrült" gyűjtők szeme egészen biztosan felcsillan, ahogy meglátják a fotón a Csepel szobakerékpárt.
Személy szerint azt sem tudtam, hogy a cég készített ilyet, pedig ebbe a darabba valaki közel 900 km-t bele is tekert. A festés és a matricázás még eredeti, ahogy az ülés és a kormány is. 5000 Ft, ezért a ritka kincsért egyáltalán nem sok.

RÉGI JÁTÉKOD VAN? NE DOBD KI! NE ADD EGY NEPPERNEK! TUDD INKÁBB JÓ HELYEN, AHOL MEGŐRZIK ÉS VIGYÁZNAK RÁ!

Kövesd munkámat a Facebookon és a többi közösségi oldalon! Ha szeretnél segíteni anyagilag, akkor itt  teheted meg, ha játékokat szeretnél felajánlani a leendő múzeumba, akkor a toyahsw@gmail.com címre küldj üzenetet és megbeszéljük a részleteket!

A bejegyzés trackback címe:

https://jatekmuzeum.blog.hu/api/trackback/id/tr2714021296

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása