Heti TOP5 - Ami érdekelhet benneteket 2018.22.hét
2018. május 27. írta: ToyaHSW

Heti TOP5 - Ami érdekelhet benneteket 2018.22.hét

Természetesen ezen a héten sem maradhat el a megszokott és sokak által követett és kedvelt Heti TOP5 régi játék ajánló rovat.
Ezen a héten is igyekeztem jó áron megszerezhető ritka játékokat összegyűjteni nektek, amelyek bármelyik gyűjteménybe beférnének. Remélem nektek is elnyerik a tetszéseteket a játékok és bátran harcba szálltok majd egy-egy darabért.

4dc9_1_big.jpg

Plasticart Opel Rekord - Egy igazi klasszikus az egykori NDK-ból. A Plasticart itthon legkeresetebb lendkerekes autójának a Wartburg 353W számít, ennek ellenére én most egy gyöngyörű állapotban megmaradt eredeti dobozos Opel Rekodot ajánlok a figyelmetekbe.
Az ár 4990 Ft, ami kicsit magasnak tűnhet, de ebben a kategóriában egyáltalán nem kiugró.

e7c9_4_big.jpg

Régi szovjet gyermek kerékpár - Ezúttal egy kicsit fiatalabb szovjet kerékpárt szeretnék a figyelmetekbe ajánlani, ami azért érdemli meg a gyűjteménybe kerülést, mivel kivételesen szép állapotban van.
A festék és a matricázás ép, a patkófék nem szakadt és a mankókerekek is megtalálhatóak a kerékpáron.
Az ár fixen 5000 Ft, amit nektek kell eldönteni megadtok-e érte.

1dc9_2_big_1.jpg

Lemezárugyár Kitérő elektromos rendőrautó - Egy igazi klasszikus darab a Lemezárugyártól, ami persze nem teljesen saját ötlet.
Ennek ellenére a gyűjtők körében keresett darabnak számít ez a hazai játék. Bár kipróbálva nem volt még, de az eladó szerint nagyon jó állapotban van.
A játék keresett és ennek megfelelően értékes is, így komoly licitháború várható a jelenleg 5675 Ft-os ajánlat ellenére is.

4dc9_1_big_1.jpg

Lemezárugyár lendkerekes Mercedes - Ismét egy Lemezárugyárban készült játékot szeretnék a figyelmetekbe ajánlani. Ezúttal egy lendkerekes autóról van szó, mégpedig a Lendület sorozat egyik darabjáról.
A Mercedes kicsit kopottan várja új gazdáját. Az ár fix 4000 Ft.

a8c9_2_big.jpg

Ki a gyorsabb ügyességi játék - Mint tudjátok nagyon szeretem az érdekes mechanikus játékokat. Ezért is kedvesek a számomra a TOMY által gyártott apró játékok.
Most mégis egy szovjet darabon akadt meg a szemem, amelynél a feladat, hogy a golyót időre eljuttassuk a célba. Egy kicsit viseletes eredeti doboz, de működőképes állapot.
Nem túl gyakori darab, így az ára is ennek megfelelő. Az eladó 6000 Ft-ra gondolt.

RÉGI JÁTÉKOD VAN? NE DOBD KI! NE ADD EGY NEPPERNEK! TUDD INKÁBB JÓ HELYEN, AHOL MEGŐRZIK ÉS VIGYÁZNAK RÁ!

Kövesd munkámat a Facebookon és a többi közösségi oldalon! Ha szeretnél segíteni anyagilag, akkor itt  teheted meg, ha játékokat szeretnél felajánlani a leendő múzeumba, akkor a toyahsw@gmail.com címre küldj üzenetet és megbeszéljük a részleteket!

A bejegyzés trackback címe:

https://jatekmuzeum.blog.hu/api/trackback/id/tr3514006570

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása