Heti TOP5 - Ami érdekelhet benneteket 2018.16.hét
2018. április 15. írta: ToyaHSW

Heti TOP5 - Ami érdekelhet benneteket 2018.16.hét

Természetesen ezen a héten sem maradhat el a megszokott Heti TOP5 régi játék rovat, amelyben ezúttal is igyekeztem jó áron megvásárolható régi játékokat összegyűjteni nektek.
Ezúttal akad néhány különleges ritkaság is az ajánlóban, amire mindenképpen érdemes lenne lecsapnotok ha még nincs a gyűjteményetekben.

7fb9_2_big_1.jpg

Omega 2 holdjáró - Az NDK MSW készítette ezt a különleges távirányítós holdjárót 1965 körül (az eladó mind az évet, mind pedig az országot hibásan tudja). A Játékmúzeum Blog TV adásában már szerepelt is ez a játék.
Az ár jelenleg több mint baráti, még annak ellenére is hogy az Omega jel hiányzik a jármű orráról és az antenna sincs meg. Természetesen kipróbálva sem lett a játék, de ennek ellenére érdemes rá lecsapnotok, mert ennek a jelenleg árnak a többszörösét is megéri.
Mellékesen a licit 8999 Ft-on áll.

6fb9_1_big.jpg

PIKO Mix-Set - Működőképes, eredeti dobozban megmaradt PIKO mixer, ami egészen biztosan sok lánynak ismerős lehet. Megvan a mixer, a poharak és a keverő is. Valószínűleg a játék tökéletesen működik is, így érdemes az 1500 Ft-ot rászánnotok.

5fb9_1_big.jpg

MF-240 repülőgép - Sokan kedvelitek a kínai játékokat, így természetesen ezúttal is ajánlok a figyelmetekbe egy szép darabot. Az MF-240-es egy lendkerekes repülőgép, ami szép formájával biztosan sokatok figyelmét felkelti majd.
Az ára fixen 4000 Ft, ami töredéke az Ebayes áraknak.

99b9_1_big_1.jpg

Tologatós számhenger - Klasszikus magyar logikai játék, amit szinte minden vásárban meglehetett vásárolni a gyerekek nagy örömére. Lényegében egy hengerre felvetített 15-ös játék kicsit több számmal.
Tologatós elemek megvannak, a matricák viszonylag épek. Az ár kedvezőnek mondható, hiszen fixen csak 500 Ft.

edb9_1_big.jpg

Régi magyar játékok - Egyet fizet, kettőt kap akcióban egy focis türelemjátékon és egy mini Variokonon akadt meg a szemem. Azt hiszem különösebben egyiket sem kell bemutatnom senkinek, így akit érdekel 790 Ft-os fix áron begyűjtheti magának a két játékot.

RÉGI JÁTÉKOD VAN? NE DOBD KI! NE ADD EGY NEPPERNEK! TUDD INKÁBB JÓ HELYEN, AHOL MEGŐRZIK ÉS VIGYÁZNAK RÁ!

Kövesd munkámat a Facebookon és a többi közösségi oldalon! Ha szeretnél segíteni anyagilag, akkor itt  teheted meg, ha játékokat szeretnél felajánlani a leendő múzeumba, akkor a toyahsw@gmail.com címre küldj üzenetet és megbeszéljük a részleteket!

A bejegyzés trackback címe:

https://jatekmuzeum.blog.hu/api/trackback/id/tr3813836308

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása