Heti TOP5 - Ami érdekelhet benneteket 2018.15.hét
2018. április 08. írta: ToyaHSW

Heti TOP5 - Ami érdekelhet benneteket 2018.15.hét

A holnapi naptól új hét kezdődik, így éppen itt az ideje a Heti TOP5 régi játék rovatnak, amelyben igyekszek minden héten öt jó áron megvásárolható régi játékot a figyelmetekbe ajánlani.
Igyekeztem ezúttal is kitenni magamért és tényleg klassz játékokat összegyűjteni nektek. Remélem a heti rovatban is megtaláljátok majd azt a játékot, ami hiányzik a gyűjteményetekből.

0bb9_1_big.jpg

Szovjet katonai járművek - Ezek a játékok igazi klasszikusnak számítanak manapság. Ezúttal egy 1 Ft-ról indított aukción akadt meg a szemem, amiben három páncélozott jármű, két teherautó és egy vontatható ágyút vásárolhattok meg egyben.
A játékok értéke alap esetben elég magas lenne, de hátha szerencsétek lesz és tudtok csinálni egy jó vásárt. Az aukció jelenleg 21 Ft-on áll.

abb9_1_big.jpg

Rolós babakocsi - Igaz sem formára, sem külalakra nem a klasszikus Ikarus forma, ennek ellenére egy érdekes játékról van szó.
Az állapota alapján egy nagyon alapos tisztítást eszközölnie kell majd az új tulajdonosnak, de ez szerintem ilyen játék esetén teljesen természetes. Az aukció itt is 1 Ft-ról indul és jelenleg még ott is áll, azonban a 4500 Ft-os minimálárat el kell érni.

7ab9_2_big.jpg

MF-984 lendkerekes repülőgép - A repülőgéppel néhány napja találkozhattatok már egy bejegyzésbe. Kísértetiesen hasonlít is a gyűjteményben található darabra, még a hibák is azonosak.
Itt a licit 1 Ft-ról indul, de a türelmetlenebbek akár a 4990 Ft-os villámáron is elhozhatják ezt a kínai játékot.

c7b9_1_big.jpg

Szovjet lemez autópálya - Felhúzós szerkezettel ellátott kisautó, amiben egy maci foglal helyet és egy lemezből készült pálya. A játék nagyon ritka, még soha nem láttam hasonlót.
Vannak hibái, így többek között a maci feje kijár a helyéről és a pálya szélén található műanyag elem két helyen törött, de ez utóbbi kettőt ragasztóval óvatosan meg lehet javítani.
Jelenleg 300 Ft-os ajánlattal lehettek nyerők, ami nagyon kedvező.

c7b9_1_big_1.jpg

Bison busz - Az egykori NDK-ban készült ez a lendkerekes Bison busz. Erről a játékról már olvashattatok a blogon is, mivel található a gyűjteménybe is egy piros darab.
Szépen festett alváz, kék szín, ennél többet nem is érdemes tudnotok erről a játékról. Ja persze az árát :) Jelenleg 600 Ft-os ajánlattal lehettek nyerők, de villámban 2990 Ft-ért elhozhatjátok ha hiányzik.

RÉGI JÁTÉKOD VAN? NE DOBD KI! NE ADD EGY NEPPERNEK! TUDD INKÁBB JÓ HELYEN, AHOL MEGŐRZIK ÉS VIGYÁZNAK RÁ!

Kövesd munkámat a Facebookon és a többi közösségi oldalon! Ha szeretnél segíteni anyagilag, akkor itt  teheted meg, ha játékokat szeretnél felajánlani a leendő múzeumba, akkor a toyahsw@gmail.com címre küldj üzenetet és megbeszéljük a részleteket!

A bejegyzés trackback címe:

https://jatekmuzeum.blog.hu/api/trackback/id/tr8813818824

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása