Heti TOP5 - Ami érdekelhet benneteket 2018.14.hét
2018. április 01. írta: ToyaHSW

Heti TOP5 - Ami érdekelhet benneteket 2018.14.hét

Húsvét ide, húsvét oda a megszokott Heti TOP5 régi játék rovat nem maradhat el. Természetesen az aukciós oldalak az ünnepektől függetlenül, állandóan nyitott kapukkal várnak benneteket.
Igyekeztem erre a hétre is öt jó áron megvásárolható ritka játékot összegyűjteni nektek, amelyekkel érdemes a gyűjteményeteket gyarapítani.

05b9_1_big.jpg

Rodolfo 55 mutatvány - A klasszikus és sokak által kedvelt bűvésztáska, amit a Mű-Tex gyártott és a Skála-Coop forgalmazott. A sárga diplomatatáskában szinte minden megtalálható, csak a műanyag poharak hiányoznak. Ezeket könnyen pótolhatjátok bármelyik háztartási boltból.
Jelenleg 595 Ft-os licittel lehettek nyerők az 1 Ft-ról indított aukción.

05b9_1_big_1.jpg

Nyomozz velünk! - Egy igazi hazai fejlesztésű társasjáték, amit a Plastolus Ipari Szövetkezet gyártott. Nem egy mai darab ez sem, de szerencsére hiánytalan állapotban maradt meg.
Az előző játékhoz hasonlóan itt is 1 Ft-ról indult az aukció és itt is 595 Ft-os licittel lehettek jelenleg nyerők.

05b9_4_big.jpg

12 Játék - Egy klasszikus magyar készítésű társasjáték csomag, ami már többször is megfordult az ajánló rovatban. Ami ennek a változatnak a különlegességét jelenti, hogy teljesen más a doboz grafikája, mint az általam ismert változatoké volt.
Mivel gyakran keresitek, ezért ha ráakadok szívesen teszem be az ajánló rovatba ezt a régi társast. 
A táblák megvannak és a figurákból és kockákból is van bőségesen, de elképzelhető hogy ezen a területen pótlásra is szükség lesz.
A licit itt is 1 Ft-ról indult és jelenleg 1194 Ft-os ajánlattal kerülhettek nyerő pozícióba.

57b9_1_big.jpg

Trafikos ellőhető repülőgép -  Ez is egy igazi klasszikus játék, amire egészen biztosan sokan emlékeztek. Lényegében egy csúzlival lőhettük ki a repülőgépünket, ami így jó messzire tudott repülni.
Mivel a játék műanyagból készült mára nem sok maradt meg belőle. Ez egy szép állapotban túlélt példány, amit 1890 Ft-ért azonnal eltudtok hozni.

f3b9_1_big.jpg

MIR darus munkagép - A bolgár MIR itthon leginkább a TONKA teherautó másolataival hódít, de a cég azért gyártott még érdekes játékokat.
Régebbi ajánlóban szerepelt már egy targonca, így itt az ideje egy újabb munkagépnek is. Ezúttal egy lemezből készült, hernyótalpas darut szeretnék a figyelmetekbe ajánlani. Nagyon szép állapotban maradt meg a játék, így érdemes elgondolkodnotok a vásárláson.
Az induló ár 6500 Ft.

RÉGI JÁTÉKOD VAN? NE DOBD KI! NE ADD EGY NEPPERNEK! TUDD INKÁBB JÓ HELYEN, AHOL MEGŐRZIK ÉS VIGYÁZNAK RÁ!

Kövesd munkámat a Facebookon és a többi közösségi oldalon! Ha szeretnél segíteni anyagilag, akkor itt  teheted meg, ha játékokat szeretnél felajánlani a leendő múzeumba, akkor a toyahsw@gmail.com címre küldj üzenetet és megbeszéljük a részleteket!

A bejegyzés trackback címe:

https://jatekmuzeum.blog.hu/api/trackback/id/tr413797834

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása