Heti TOP5 - Ami érdekelhet benneteket 2018.12.hét
2018. március 18. írta: ToyaHSW

Heti TOP5 - Ami érdekelhet benneteket 2018.12.hét

Természetesen ezen a héten sem maradhat el a megszokott Heti TOP5 régi játék rovat, amelyben ezúttal is igyekeztem öt jó áron megvásárolható régi játékot összegyűjteni nektek.
Remélem a kínálatban ezúttal is megtaláljátok azokat a játékokat, amelyek hiányoznak a gyűjteményetekből vagy amelyekkel gyerekkorotokban játszottatok.

25b9_2_big.jpg

Panel házépítőjáték - Ettől szocreálabb nevű játékra a mai napon nem számíthattok tőlem. A Műanyagipari KTSZ játékából nagyszerű házakat építhettünk panel elemekből.
Persze ne gondoljatok rosszra, hiszen csak a kor ízlésének megfelelő épületeket lehetett felhúzni a készletből. Eredeti doboz, hiánytalan állapot, ezért a 3600 Ft-os fix ár sem sok.

65b9_1_big.jpg

Retro zongora és telefon - Újabb klassz játékok, amelyekre talán érdemes lecsapnotok. Azért írtam, hogy játékok mert ezúttal működik az árukapcsolás és a néhány napja bemutatott zongorához kísértetiesen hasonlító játék mellé még a klasszikus kék Mehanotehnika Izola telefonpárt is megkapjátok.
Az induló ár 1000 Ft, amit érdemes megadni szerintem.

f4b9_1_big.jpg

Ide a Szfinxet - Klasszikus hazai fejlesztésű társasjáték, az egykori Novoplasttól. A társas közel teljes, összesen a kvízkérdések hiányoznak, amit az eladó emailben elküld, de egészen biztosan más módon is meglehet szerezni és kinyomtatni.
Az ár 4000 Ft fixen.

2fa9_1_big.jpg

NDK roller - Ismét egy igazi klasszikus darab a 70-es évek végéről. Irigyelt volt az a gyerek, akinek ilyen rollerje volt a játszótéren.
Viszonylag szép állapotban maradt meg ez a darab, bár egy alapos tisztítás ráfér majd az új gazdánál. Az ár 8000 Ft, amit szerintem egy komolyabb gyűjtőnek nem szabad sajnálnia erre a gyöngyszemre.

75b9_1_big.jpg

Szovjet autóbusz állomás - Emlékeztek, hogy néhány hete mutattam nektek egy játékot a gyűjteményből, aminek a lelke egy felhúzós szerkezet volt és vonatok mentek rajta körbe-körbe? Már abban a bejegyzésben említettem, hogy a szovjetek elkészítették ezt a játékot más változatban is.
Most az autóbuszos verziót tudom a figyelmetekbe ajánlani, ami már csak azért is érdekes mert 1 Ft-ról indul az aukció.

RÉGI JÁTÉKOD VAN? NE DOBD KI! NE ADD EGY NEPPERNEK! TUDD INKÁBB JÓ HELYEN, AHOL MEGŐRZIK ÉS VIGYÁZNAK RÁ!

Kövesd munkámat a Facebookon és a többi közösségi oldalon! Ha szeretnél segíteni anyagilag, akkor itt  teheted meg, ha játékokat szeretnél felajánlani a leendő múzeumba, akkor a toyahsw@gmail.com címre küldj üzenetet és megbeszéljük a részleteket!

A bejegyzés trackback címe:

https://jatekmuzeum.blog.hu/api/trackback/id/tr9213750718

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása