Heti TOP5 - Ami érdekelhet benneteket 2018.11.hét
2018. március 11. írta: ToyaHSW

Heti TOP5 - Ami érdekelhet benneteket 2018.11.hét

Ha vasárnap, akkor jön az elmaradhatatlan Heti TOP5 régi játék rovat, amelyben hétről-hétre igyekszek nektek jó áron megvásárolható régi játékokat összegyűjteni.
Remélem ezen a héten is találtok olyan játékokat a kínálatban, amelyekkel érdemes a gyűjteményeteket gyarapítani.

1694700.jpg

MIR Coca-Cola kamion - A MIR játékokat nagyon sokan szeretik és gyűjtik. Ezúttal egy ritkább darabot, a pótkocsis Coca-Cola kamiont ajánlom a figyelmetekbe.
Sajnos mint annyi más hasonló játéknál a rekeszek és az üvegek itt is hiányoznak, de ennek ellenére érdemes lecsapnotok a 3800 Ft-ért kínált darabra.

5a9fa361590b1-retro-tarsasjatek-holiday.jpg

Holiday társasjáték - Az egykori Novoplast társasjátékok folyamatosan tartják az értéküket. Készültek a cégnél kultikus és kevésbé elismert játékok is.
A Holiday valahol a két kategória között található. Részletesen bemutattam már nektek a játékot az oldalon, érdemes elolvasnotok a bejegyzést. A most eladásra kínált darab hiánytalan, így érdemes lehet 6000 Ft-ot rááldoznotok.

5a911a4e201cd-jupiter-typo-no317-regi-gyermeknyomda.jpg

Jupiter Typo nyomda - A betűnyomdáknak tényleg se szeri-se száma. Szinte minden játékgyár készített valami hasonló játékot.
Ezúttal egy igazán régi darabot ajánlok a figyelmetekbe, ami a Jupiter Typo nevet viseli. Az ár elviselhető, bár a betűk egy része elveszett. Ennek ellenére biztosan van, aki a 2800 Ft-os játékra ajánlatot tesz - alkudni lehet :)

5a77471b44e40-takarekoskodj-retro-tarsasjatek.jpg

Takarékoskodj társasjáték - Ha ismeritek a Gazdálkodj okosan társasjátékot, akkor a Takarékoskodj! sem lesz teljesen ismeretlen a számotokra.
A hasonló felépítésű játék természetesen pontosan olyan ritka jó állapotban mint a Gazdálkodj okosan, ezért is nem annyira veszélyes a 8000 Ft-ért most eladásra kínált tökéletes darab.

d1b9_1_big.jpg

Mini Autóverseny - Egy Lemezárugyárból kikerült klasszikus, a Mini Autóverseny amit ezúttal a figyelmetekbe szeretnék ajánlani. Ez a játék már a 80-as évekből származik, ennek köszönhetően több a műanyag benne mint a lemez.
Ennek ellenére viszonylag ritka a szép állapotban megmaradt, mivel a műanyag rendkívül könnyen reped. A játékban megvannak a rugók, az egyik autó és még a matricák és a zászlók is, ami nem kis dolog.
Ami hiányzik az az autók egy része, valamint nincs is kipróbálva a játék. Különösebb baj nem lehet vele, így érdemes elgondolkodni a vásárláson.
A licit 5500 Ft-ról indul és úgy tűnik négy régi Perion elemet is kaptok vele.

RÉGI JÁTÉKOD VAN? NE DOBD KI! NE ADD EGY NEPPERNEK! TUDD INKÁBB JÓ HELYEN, AHOL MEGŐRZIK ÉS VIGYÁZNAK RÁ!

Kövesd munkámat a Facebookon és a többi közösségi oldalon! Ha szeretnél segíteni anyagilag, akkor itt  teheted meg, ha játékokat szeretnél felajánlani a leendő múzeumba, akkor a toyahsw@gmail.com címre küldj üzenetet és megbeszéljük a részleteket!

A bejegyzés trackback címe:

https://jatekmuzeum.blog.hu/api/trackback/id/tr4213731566

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása