Heti TOP5 - Ami érdekelhet benneteket 2018.1.hét
2017. december 31. írta: ToyaHSW

Heti TOP5 - Ami érdekelhet benneteket 2018.1.hét

Természetesen a mai napon sem marad el a megszokott ajánló rovat. Ezúttal is igyekeztem öt olyan játékot, amire érdemes lesz lecsapnotok a jövő év elején rögtön.
Remélem megtaláljátok a kínálatban azt, ami hiányzik a gyűjteményetekből.

9899_2_big.jpg

PIKO Elektra varrógép - A fiúknak a távirányítós autó, a lányoknak a babakocsi, a babázás, a varrás volt a gyerekkoruk része a 80-as években.
Persze ehhez megfelelő varrógépre is szükség volt, amiből számtalan változatot gyártott a PIKO. Ezúttal egy Elektrát szeretnék a figyelmetekbe ajánlani, ami szerencsés esetben 2000 Ft-os áron lehet a tietek.

5899_1_big.jpg

Optik-Cabinet 80 - Egy igazi klasszikus régi játék, amiről már volt szó az oldalon. Az NDK-ban készült játék segítségével az optika világába merülhettünk el, dianéző, távcső vagy mikroszkóp építése közben.
Ezúttal egy igazán szép állapotban megmaradt darabot ajánlok a figyelmetekbe. Egyetlen lencsepár hiányzik a készletből, aminek a licitje 1000 Ft-ról indul.

7599_2_big.jpg

Skoda 1203 teherautó - Az egykori KDN gyárban nagyon sok változatban készült a Skoda 1203-as mikrobusz. Volt ebből mentő, rendőrségi, mikrobusz és platós változat is.
Ezúttal ez utóbbi kerül kalapács alá az egyik hazai aukciós oldalon. A jelenlegi ára a lendkerekes kisautónak 5500 Ft, de hiányzik a Skoda embléma az autó elejéről és az egyik hátsó lámpa is.

6799_1_big.jpg

Gama FAUN teherautó - Ha sok helyetek van otthon és a gyűjteményetekbe fontos szerepet kapnak az autók, akkor a GAMA által gyártott FAUN teherautóra érdemes figyelnetek.
A műanyagból és fémből készült dömper egészen szép állapotban maradt meg. Az ára 6000 Ft fixen.

f799_8_big.jpg

Ankerbahn 2127 Vulcan - Egy igaz klasszikus darab az egykori NDK-ból. A felhúzós szerkezettel ellátott vonatból még rá lehet akadni szép példányokra, de egyre kevesebbre sajnos.
Ezúttal egy tényleg szép állapotban megmaradt dobozos játékot ajánlok a figyelmetekbe, aminek a kikiáltási ára 5000 Ft.

RÉGI JÁTÉKOD VAN? NE DOBD KI! NE ADD EGY NEPPERNEK! TUDD INKÁBB JÓ HELYEN, AHOL MEGŐRZIK ÉS VIGYÁZNAK RÁ!

Kövesd munkámat a Facebookon és a többi közösségi oldalon! Ha szeretnél segíteni anyagilag, akkor itt teheted meg, ha játékokat szeretnél felajánlani a leendő múzeumba, akkor a toyahsw@gmail.com címre küldj üzenetet és megbeszéljük a részleteket! 

A bejegyzés trackback címe:

https://jatekmuzeum.blog.hu/api/trackback/id/tr5613536897

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása