Heti TOP5 - Ami érdekelhet benneteket 2017.52.hét
2017. december 24. írta: ToyaHSW

Heti TOP5 - Ami érdekelhet benneteket 2017.52.hét

Elérkeztünk az idei év utolsó Heti TOP5 rovatához. Mivel december 31-re esne a következő rovat, így érthető okokból január 1-én érkezik majd a rovat következő része.
Természetesen a jövő hétre is igyekeztem jó áron beszerezhető régi játékokat összegyűjteni nektek, amelyekkel érdemes a gyűjteményeteket gazdagítani.

b599_1_big.jpg

ITES Auto Draha Shadow - Az ITES autópályájáról már blogbejegyzés és Blog TV adás is készült. Ezúttal egy Shadow nevű változatot ajánlok a figyelmetekbe.
Két kocsi, az alap pályaelemek, épségben megmaradt irányítók és az ismerős doboz lehet a tietek, ha ügyesen taktikáztok az aukción. Nincs minimálár!

9599_1_big.jpg

Lendkerekes autók - Ezúttal rögtön két kisautóhoz is hozzájuthattok egy aukció keretében. A kínai rendőrségi autót éppen néhány napja mutattam be nektek, míg a másik az NDK EHRI cégtől származik.
Mind a kettő kicsit kopott, kicsit rozsdás, de bőven megéri még a 2500 Ft-os villámárat is.

a599_1_big.jpg

Sibyll varrógép - Ez is egy PIKO játék, aminek egészen biztosan örülnek majd azok, akik gyűjtik a lányos vagy a PIKO játékokat. A Sibyll egy viszonylag modern varrógép, ami tényleg remek állapotban maradt meg.
A játék egyetlen hibája az elemtartófedél hiánya, amit viszont könnyen lehet legyártani.
A kikiáltási ár 4000 Ft, de fixen 5000 Ft-ért lehet a tietek ez a gyöngyszem.

e599_2_big.jpg

Vitorlás kártya - Annyi autóskártyát ajánlottam már nektek, hogy itt az ideje egy kicsit más irányba is elkalandozni. Ezúttal a vizekre kellene kimerészkedni, ugyanis a vitorlásokat és yachtokat tartalmazó kártyacsomag erre épül fel.
Német gyártmány, kiváló állapot, eredeti doboz és ehhez 2850 Ft-os ár tartozik.

b399_1_big.jpg

Játékfegyver csomag - Na ez egy igazi kincsesbánya a gyűjtők számára. Van itt szinte minden. A vásárokban árult gépfegyvertől kezdve, a szovjet pisztolyig bezárólag.
Amiért a figyelmetekbe ajánlom a csomagot az az, hogy 1 Ft-ról indított aukcióról van szó és nincs minimálár, így könnyen lehet, hogy jó áron vásárolhatjátok meg a játékfegyvereket.

RÉGI JÁTÉKOD VAN? NE DOBD KI! NE ADD EGY NEPPERNEK! TUDD INKÁBB JÓ HELYEN, AHOL MEGŐRZIK ÉS VIGYÁZNAK RÁ!

Kövesd munkámat a Facebookon és a többi közösségi oldalon! Ha szeretnél segíteni anyagilag, akkor itt teheted meg, ha játékokat szeretnél felajánlani a leendő múzeumba, akkor a toyahsw@gmail.com címre küldj üzenetet és megbeszéljük a részleteket! 

A bejegyzés trackback címe:

https://jatekmuzeum.blog.hu/api/trackback/id/tr7213521695

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása