Heti TOP5 - Ami érdekelhet benneteket 2017.44.hét
2017. október 29. írta: ToyaHSW

Heti TOP5 - Ami érdekelhet benneteket 2017.44.hét

Természetesen ezen a héten is érkezik a megszokott Heti TOP5 régi játék ajánló rovat, amelyben a hazai aukciós oldalak kínálatát átböngészve keresek nektek jó áron megszerezhető régi játékokat.
Ezúttal ismét sikerült néhány klassz játékra ráakadnom, szóval érdemes átnézni a felhozatalt és kinyitni a pénztárcákat.

ee79_4_big.jpg

Szovjet távirányítós kisautó - Erről az autóról aztán nem sokat tudok nektek elmondani. A Szovjetunióban készült a 80-as években és rádiós távirányítóval került a boltok polcaira.
Eredeti a doboz, az autó szép állapotban van, de kicsit aggodalomra adhat okot a kocsi elemtartójában bent felejtett elemek. A licit 8500 Ft-ról indul.

2f79_1_big.jpg

PEBE építőjáték - Az oldalon már többször olvashattatok a PEBE játékokról, amelyek kísérteties hasonlóságot mutattak a LEGO építőjátékokkal.
Személy szerint nagyon kedvelem az NDK-ban gyártott műanyag építőjátékot, ezért is került be a heti ajánlóba az egyik alapkészlet, amiből nagyon klassz házakat lehetett építeni. Eredeti doboz, 2800 Ft-os induló ár.

3f79_2_big.jpg

Rakodó vonat - Klasszikus Lemezárugyárban készült játék (ez is az egyszer még szerzek egyet kategóriába esik nálam). Felhúzós mozdony és egy vagon, amiről a két állomáson le illetve fel kerül az ÁFOR hordó.
A kulcs nincs meg, a doboz kicsit matricázott (talán menthető), de a ritkaságnak számító hordó része a játéknak. Kikiáltási ár 5000 Ft, ami teljesen reális.

2f79_1_big_1.jpg

Straume bolygókerekes űrautó - Egy igazi klasszikus darab a Szovjetunióból. A plexi kupola alatt világítás egy egy színes tárcsa található, aminek köszönhetően nagyon szép fényeket ad a jármű bekapcsolás után.
Mivel bolygókerekes a játék, így csak össze-vissza megy egészen a kikapcsolásig. Szép állapotban maradt meg, amit a tetőantenna is jelez.
A jelenlegi ár 2000 Ft, de 5000-ért villámáron is vihetitek.

2f79_1_big_2.jpg

Régi lemezjáték autó - Igazából zavarban vagyok az utolsó játékkal kapcsolatban. Sajnos információt nem találtam róla, de a formája nagyon megtetszett és gondoltam érdemes az ajánló rovatba rakni.
Az alvázat elnézve akár még bolygókerekes is lehetett a játék egykor, de az is lehetséges hogy ilyen változatban is gyártották. Az eladó a leírásban azt sem írta meg, hogy motoros vagy lendkerekes hajtás van-e a játékban (mert a képek alapján bármi lehetséges).
Az biztos, hogy régi és szépen megmaradt játék, amiért 4500 Ft-os ajánlattal szállhattok harcba.

RÉGI JÁTÉKOD VAN? NE DOBD KI! NE ADD EGY NEPPERNEK! TUDD INKÁBB JÓ HELYEN, AHOL MEGŐRZIK ÉS VIGYÁZNAK RÁ!

Kövesd munkámat a Facebookon és a többi közösségi oldalon! Ha szeretnél segíteni anyagilag, akkor itt teheted meg, ha játékokat szeretnél felajánlani a leendő múzeumba, akkor a toyahsw@gmail.com címre küldj üzenetet és megbeszéljük a részleteket! 

A bejegyzés trackback címe:

https://jatekmuzeum.blog.hu/api/trackback/id/tr2813115264

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása