Heti TOP5 - Ami érdekelhet benneteket 2017.41.hét
2017. október 08. írta: ToyaHSW

Heti TOP5 - Ami érdekelhet benneteket 2017.41.hét

Természetesen ha vasárnap, akkor jön az elmaradhatatlan Heti TOP5 régi játék rovat. Igyekeztem ezen a héten is öt jó állapotban megmaradt és különleges játékot összegyűjteni nektek.
Remélem ezúttal is megtaláljátok a kínálatban azt amivel érdemes a gyűjteményeteket gazdagítani.

2179_2_big.jpg

MF-716 kínai mentőautó - Egy igazi ritkaság, ami nagyon szép állapotban maradt meg. Az MF-716-os nem egy gyakori darab, ezért nagyon kedvező az ár jelenleg.
Külföldről beszerezve a legszerencsésebb esetben is közel 20.000 Ft-ot kellene érte leszurkolnotok. A hazai aukciós oldalon futó árverés jelenleg 4900 Ft-on áll.

1679_2_big.jpg

Régi betűnyomda - Az Alberfalvai tinta és festékgyárból került ki ez a gyerekeknek készült betűnyomda nem is tudom mikor. Az állapota kiváló, a doboz eredeti és megközelítőleg hiánytalan és használva sem volt soha.
Hasonló volt nekünk is gyerekkorunkban, így múltidézésre vagy pusztán gyűjteménybe ez a játék is kiváló. A licit 3000 Ft-ról indul.
Ennyi pénzért ajándék bármelyik gyűjtőnek.

0679_1_big.jpg

Rugós foci - Na ezt a játékot szerintem itthon nem kell különösebben bemutatni senkinek. A 40-es korosztály egészen biztosan találkozott vele.
Ezúttal egy hiánytalan darab került fel a legnagyobb aukciós portálra. Az ár 3999 Ft, ami egyáltalán nem olyan veszélyes érte.

0679_1_big_1.jpg

Piko Kipper - Az egyik kedvenc PIKO távirányítós autóm jött szembe velem az aukciós oldalon. A PIKO Kipper egy igazi különlegesség. Ez volt az első és talán egyetlen PIKO játék, ami drótos távirányítója ellenére elektromos kormányzást kapott.
Igazi különlegesség és ritkaság. Ráadásul az aukcióban egy eredeti dobozos darab kerül kalapács alá. Jelenleg 2500 Ft-on áll a játék, de még nem érték el a minimálárat.

e579_3_big.jpg

Szovjet bolygókerekes harckocsi - Egy igazi ritkaság ismét. Ez a játék se jön gyakran szembe az emberrel, eredeti dobozzal és leírással pedig pláne nem.
A harckocsi nincs tökéletes állapotban, de ennek ellenére bárkinek a gyűjteményébe jól mutathat. Az ár fixen 5000 Ft.

RÉGI JÁTÉKOD VAN? NE DOBD KI! NE ADD EGY NEPPERNEK! TUDD INKÁBB JÓ HELYEN, AHOL MEGŐRZIK ÉS VIGYÁZNAK RÁ!

Kövesd munkámat a Facebookon és a többi közösségi oldalon! Ha szeretnél segíteni anyagilag, akkor itt teheted meg, ha játékokat szeretnél felajánlani a leendő múzeumba, akkor a toyahsw@gmail.com címre küldj üzenetet és megbeszéljük a részleteket! 

A bejegyzés trackback címe:

https://jatekmuzeum.blog.hu/api/trackback/id/tr8012941183

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása