Heti TOP5 - Ami érdekelhet benneteket 2017.32.hét
2017. augusztus 06. írta: ToyaHSW

Heti TOP5 - Ami érdekelhet benneteket 2017.32.hét

Természetesen ezen a héten sem marad el a megszokott Heti TOP5 ajánló rovat, amelyben ezúttal is igyekeztem jó áron megszerezhető ritka játékokat összegyűjteni nektek.
Remélem a felhozatalba megtaláljátok majd azt a darabot Ti is, amit érdemesnek tartotok a licitálásra.

c859_1_big.jpg

Lemezárugyár Packard Rally - A Packardokat a régi játékokat kedvelőknek nem kell bemutatni. A blog látogatói már hosszabb írásban ismerkedhettek meg ezzel a Lemezárugyárban készült játékkal.
Ezúttal egy 1982-es darabon akadt meg a szemem, ami rally festéssel várja következő tulajdonosát.

a959_4_big.jpg

MF-710 harcjármű - A kínai játékokat kedvelő gyűjtők egészen biztosan kapva kapnak majd az alkalmon, hogy egy MF-710-esre lehet licitálni.
A kikiáltási ár 1000 Ft, ennyit pedig érdemes rááldozni erre a darabka történelemre.

7b59_2_big.jpg

Régi játékcsomag - Ezúttal ismét egy komplett csomagot szeretnék a gyűjtők figyelmébe ajánlani. Ebben a packban van rulett, mesekocka, 12 játék táblák, Mastermind, Rébusz keresztrejtvény játék és sok egyéb érdekesség.
A csomagért 3000 Ft-al tehettek ajánlatot.

5a59_1_big.jpg

ME-702 Fire Chief távirányítós autó - Ismét egy klasszikus kínai játék, amiből legalább egy darabot szerintem minden gyűjtőnek be kell szereznie.
A klasszikus piros színben pompázó kocsi mintájául az amerikai tűzoltó parancsnokok kocsija szolgált. A kocsinál érdemes megadnotok a 3990 Ft-os villámárat, mielőtt más csapna le rá.

5b59_1_big.jpg

Robur kisautó - Nagyon ritkán találkozni ilyen szép állapotban megmaradt műanyag játékkal. Ezúttal ráadásul a 80-as évek kultikus buszáról, a Roburról van szó.
Az eladó bevallása szerint van rajta mit javítani, de mivel szép állapotban van a kocsi, így érdemes bepróbálkozni egy licittel. Az induló ár 3500 Ft.

RÉGI JÁTÉKOD VAN? NE DOBD KI! NE ADD EGY NEPPERNEK! TUDD INKÁBB JÓ HELYEN, AHOL MEGŐRZIK ÉS VIGYÁZNAK RÁ!

Kövesd munkámat a Facebookon és a többi közösségi oldalon! Ha szeretnél segíteni anyagilag, akkor itt teheted meg, ha játékokat szeretnél felajánlani a leendő múzeumba, akkor a toyahsw@gmail.com címre küldj üzenetet és megbeszéljük a részleteket! 

A bejegyzés trackback címe:

https://jatekmuzeum.blog.hu/api/trackback/id/tr2112724028

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása