Heti TOP5 - Ami érdekelhet benneteket 2017.30.hét
2017. július 23. írta: ToyaHSW

Heti TOP5 - Ami érdekelhet benneteket 2017.30.hét

Természetesen ezen a héten sem maradhat el a megszokott Heti TOP5 régi játék rovat, amelyben ezúttal is megvételre ajánlok nektek régi játékokat.
Ezúttal is igyekeztem minden területet átfogó kínálattal előállni, ami reményeim szerint sikerült is.

b559_1_big.jpg

Memória társasjáték - Egy régi kisipari Memória játékkal kezdem a heti ajánló rovatot. Ebben a csomagban mesefigurák találhatóak, így Pif, Csőrike, a Kisvakond és más figurák láthatók a lapokon.
600 Ft-os fix áron tudjátok megvenni a régi játékot.

b559_5_big.jpg

Mézga család kirakó - Ismét egy klasszikus 15-ös játék, ami a 70-es években hatalmas népszerűségnek örvendett a gyerekek körében.
A keverhető kockákból ezúttal Mézga Géza és Paula rakható ki, ha ügyesek vagytok. Kikiáltási ár 1500 Ft.

e459_1_big.jpg

Asztali Csocsó - A gyerekkorom egyik kedvenc játéka volt a csocsó, amit általában a testvéreimmel játszottunk egy ehhez hasonló játékon.
Persze ez még a 80-as évek elején volt és az a gyanúm, hogy ez a játék is abból a korból származik. Az állapot nem tökéletes, a játékosok kopottak, a játéktér kicsit elvetemedett, a kapuk és a labda sincs meg, de ez 1000 Ft-ért ajándék lehet egy szerencsés gyűjtőnek.

d059_1_big.jpg

Triál Gombfoci - Az oldalon már bemutattam nektek a MŰ-TEX által gyártott és a Triál által forgalmazott gombfocit. Szerencsére egy ilyen is található a gyűjteményben hasonló dobozoban.
A most felkerült játék egyetlen hibája, hogy az egyik csapatból hiányzik egy játékos. Ezt szerencsével pótolhatjátok.
A legkisebb ajánlható ár 1533 Ft.

de49_2_big.jpg

Triola és Xilofon - Emlékszem milyen irigykedve figyeltem zeneiskolás osztálytársaimat, akik a Tivolán és a Xilofonon is rendkívül ügyesen tudtak játszani.
Nekem maximum a hülyéskedésre voltak jók ezek a hangszerek, de tudom előbb-utóbb nekem is be kell majd szereznem ilyen régi játékokat (hangszereket?) a gyűjteménybe.
A most bemutatásra kerülő két darab ára 1500 Ft-ról indul, de 2000-ért azonnal vihetitek.

RÉGI JÁTÉKOD VAN? NE DOBD KI! NE ADD EGY NEPPERNEK! TUDD INKÁBB JÓ HELYEN, AHOL MEGŐRZIK ÉS VIGYÁZNAK RÁ!

Kövesd munkámat a Facebookon és a többi közösségi oldalon! Ha szeretnél segíteni anyagilag, akkor itt teheted meg, ha játékokat szeretnél felajánlani a leendő múzeumba, akkor a toyahsw@gmail.com címre küldj üzenetet és megbeszéljük a részleteket! 

A bejegyzés trackback címe:

https://jatekmuzeum.blog.hu/api/trackback/id/tr2012682885

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása