Heti TOP5 - Ami érdekelhet benneteket 2017.28.hét
2017. július 14. írta: ToyaHSW

Heti TOP5 - Ami érdekelhet benneteket 2017.28.hét

A nyaralás miatt egy kicsit elcsúszott a Heti TOP5 régi játék rovat, amelyben általában jó áron megszerezhető régi játékokat ajánlok gyűjtők vagy nosztalgiázásra vágyók figyelmébe.
A csúszás persze nem jelent elmaradást, így most pénteken kapjátok meg az általában vasárnap vagy hétfőn érkező rovatot. Persze ezúttal is sikerült klassz játékokat összegyűjtenem, amelyekért érdemes kinyitnotok a pénztárcátokat.

d159_3_big.jpg

Távirányítós Pingvin - Klasszikus szovjet távirányítós játék a Pingvin. Már bemutatóban szerepelt az oldalon, de hamarosan szerintem videóban is bemutatkozik majd.
Ezúttal egy szép állapotban megmaradt darabot ajánlok a figyelmetekbe, aminek egyetlen hiányosság az elemtartó fedelének hiánya. Működik, a szemei világítanak, a szárnyak csapkodnak, szóval érdemes figyelni az aukciót, amire 3000 Ft-os licit a belépő.

d259_1_big.jpg

Babylon építőjáték - Egy klasszikus hazai játék, amivel a mostani 40-es, 50-es korosztály egészen biztosan találkozott az óvodában. Hiánytalan állapot, eredeti doboz, az ár 1850 Ft, ami szerintem bőven megéri.

0359_2_big.jpg

Mehanotehnika játéktelefon - Erről a játékról is olvashattatok már bővebben az oldalon. Ezúttal egy eredeti dobozos és hiánytalan állapotban megmaradt darabot szeretnék a figyelmetekbe ajánlani.
A 70-es években a gyerekek éjszaka ezzel az elektromos, vezetékes készülékkel ütötték el az időt a barátokkal. 
A Jugoszláviában készült játékot fix 5500 Ft-os áron tudjátok megvásárolni.

d259_1_big_1.jpg

Bohócos Tivoli - Személy szerint nagyon kedvelem a Tivoli játékokat. A maguk egyszerűségében mégis nagyszerű játékok voltak, amelyek szépségét általában a tábla grafikája adta.
Ezúttal egy igazán szép állapotban megmaradt cirkuszos Tivoli játékot ajánlok a figyelmetekbe, aminek központi figurája a tábla közepén elhelyezkedő bohóc.
Fix 2000 Ft-ot mindenképpen érdemes rászánni egy gyűjtőnek.

b259_2_big.jpg

Dobozos Autókvartett (sárga) - A legritkább Autókvartett kártyának számít a sárga kockás hátlapos csomag. Ezúttal egy ilyenért szállhattok harcba a legnagyobb hazai aukciós oldalon.
A lapok kiváló állapotban vannak, így érdemes elgondolkodni a vásárláson ha gyűjtők vagytok. Mások számára inkább érdekességnek ajánlom a jelenleg(!) 12.000 Ft-os licittel nyerhető kártyát.

RÉGI JÁTÉKOD VAN? NE DOBD KI! NE ADD EGY NEPPERNEK! TUDD INKÁBB JÓ HELYEN, AHOL MEGŐRZIK ÉS VIGYÁZNAK RÁ!

Kövesd munkámat a Facebookon és a többi közösségi oldalon! Ha szeretnél segíteni anyagilag, akkor itt teheted meg, ha játékokat szeretnél felajánlani a leendő múzeumba, akkor a toyahsw@gmail.com címre küldj üzenetet és megbeszéljük a részleteket! 

A bejegyzés trackback címe:

https://jatekmuzeum.blog.hu/api/trackback/id/tr912663681

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása