Heti TOP5 - Ami érdekelhet benneteket 2017.27.hét
2017. július 02. írta: ToyaHSW

Heti TOP5 - Ami érdekelhet benneteket 2017.27.hét

Természetesen ezen a héten sem marad el a megszokott Heti TOP5 régi játék rovat, amelyben jó áron megszerezhető ritkaságokat ajánlok gyűjtők és nosztalgiázók figyelmébe.
Ezen a héten is igyekeztem jó dolgokat összegyűjteni, amelyek között remélhetőleg sokan megtaláljátok majd a keresett játékokat.
Vágjunk is rögtön a közepébe!

7e49_1_big.jpg

Csillagok háborúja társasjáték - A Novoplast egyik klasszikusa, ami egészen szép állapotban vészelte át az eltelt éveket. A játék szerencsére hiánytalan, a tábla épségben maradt meg, azonban a dobozon és a játékleíráson már látszik az idő.
Az indulási ár 5990 Ft.

6e49_1_big.jpg

Régi fém ZIL teherautó - Természetesen ha ZIL, akkor Szovjetunió. Ezúttal egy lemezjátékot szeretnék a figyelmetekbe ajánlani, ami lássuk be szebb napokat is látott már.
A plató rozsdás, gumik elkoptak az évek alatt, de egy gyűjtő egészen biztosan meglátja a kék ritkaságban az értéket.
A licit 12.000 Ft-ról indul.

4e49_3_big.jpg

Műanyag F1-es telefonnal - Ez a kocsi annyira jellemző a 80-as évek elejére, hogy gondoltam a műanyag játékokat gyűjtők körében népszerű lesz majd.
Forma 1-es autó, aminek hátsó szárnya egy telefonkagyló és még tárcsa is kapott rajta helyet. Komolyan mondom hihetetlen és csak 2000 Ft-ot kell érte leszurkolni fix áron.

4e49_1_big.jpg

Távirányítós Palart busz - Természetesen ajánló nincs kisautó nélkül. Ezúttal a távirányítós Palart buszt szeretném a gyűjtők figyelmébe ajánlani.
A lengyel gyártónak ezúttal a hat kerekű buszára akadtam rá, aminek licitje 9999 Ft-ról indul. Ez a ritkább változat, ennek is köszönhető a magasabb ár.

2e49_1_big.jpg

Tapadókorongos pisztoly - Minden falusi búcsú elengedhetetlen kelléke volt a játékárús, akitől a csattogós lepkét vagy a patronos pisztolyt be lehetett szerezni a gyereknek.
Ezúttal egy tapadókorongos pisztolyt tudok nektek ajánlani, ami igazi trafikárú így sok gyűjtő számára érdekes lehet.
Az ár 1500 Ft, amit talán érdemes rászánni.

RÉGI JÁTÉKOD VAN? NE DOBD KI! NE ADD EGY NEPPERNEK! TUDD INKÁBB JÓ HELYEN, AHOL MEGŐRZIK ÉS VIGYÁZNAK RÁ!

Kövesd munkámat a Facebookon és a többi közösségi oldalon! Ha szeretnél segíteni anyagilag, akkor itt teheted meg, ha játékokat szeretnél felajánlani a leendő múzeumba, akkor a toyahsw@gmail.com címre küldj üzenetet és megbeszéljük a részleteket! 

A bejegyzés trackback címe:

https://jatekmuzeum.blog.hu/api/trackback/id/tr5312637035

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása