Autóskártya teszt darab
2017. június 27. írta: ToyaHSW

Autóskártya teszt darab

easternquartett1.JPG

Aki követi a bloghoz tartozó Facebook oldalt az már találkozhatott néhány grafika erejéig egy autóskártya tervvel. Hosszú ideje tervezgettem, hogy a 70-es, 80-as évek ikonikus szocialista autóit egy csomagba gyűjtve autóskártyát készítek majd.
Nem volt szempont a sorozatgyártás, így eredetileg csak magamnak akartam készíteni egy csomaggal.
Ez a csomag készült most el. Amit érdemes róla tudni, hogy a megszokott 40 lap helyett itt 52 különleges autó került a csomagba (az eredeti terveimben 80 lapos pakli szerepelt, de ez később csökkentettem).
A régi autókvartett hagyományokat folytatva ebben a csomagban is a megszokott jelölésekkel és adatokkal találkozhattok, amelyeket sok kutatómunkával sikerült előásnom.

A paklikban a következő kategóriák szerepelnek: SU, DDR, CS, PL, YU, RO, Proto, Kisbusz, Busz, Mikrobusz, Teherautó, Sportkocsi és Versenyautó.
Van itt Barkas B1100, Melkus Wartburg, Lada VFTS, Rába, Ikarus, Aro, Skoda, stb...

A kártya gyártását nem igazán tervezem. Természetesen ha érdekel benneteket egy-egy csomag, akkor azt el tudok készíteni, de ennek persze költségei vannak.
Minden elkészült csomag számozott, így egészen biztosan egyedi paklihoz juttok hozzá.
Ha kedvelitek a nosztalgiát, esetleg szívesen idézitek fel az Autókvartett emlékeket, akkor keressetek emailben, üzenetben vagy a Facebook oldalon keresztül a részletekért!

RÉGI JÁTÉKOD VAN? NE DOBD KI! NE ADD EGY NEPPERNEK! TUDD INKÁBB JÓ HELYEN, AHOL MEGŐRZIK ÉS VIGYÁZNAK RÁ!

Kövesd munkámat a Facebookon és a többi közösségi oldalon! Ha szeretnél segíteni anyagilag, akkor itt teheted meg, ha játékokat szeretnél felajánlani a leendő múzeumba, akkor a toyahsw@gmail.com címre küldj üzenetet és megbeszéljük a részleteket! 

A bejegyzés trackback címe:

https://jatekmuzeum.blog.hu/api/trackback/id/tr3712594165

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása