Heti TOP5 - Ami érdekelhet benneteket 2017.25.hét
2017. június 18. írta: ToyaHSW

Heti TOP5 - Ami érdekelhet benneteket 2017.25.hét

Természetesen ezen a héten sem maradhat el a megszokott Heti TOP5 régi játék rovat, amelyben szokás szerint ezúttal is öt darab szerintem jó áron megszerezhető régi játékot ajánlok a gyűjtőknek és a nosztalgiázóknak.
Igyekeztem ezúttal is kitenni magamért és reményeim szerint sikerült is öt különlegességet összegyűjtenem nektek.
Lássuk is a kínálatot!

592001f119387-nagyon-ritka-retro-tarsasjatek-balaton-rt.jpg

Balaton Rt. társasjáték - Viszonylag ritkán és jóval drágábban szokott eladásra kerülni ez a hazai készítésű társasjáték, ami egy igazi ritkaságnak számít.
Szerencsére ezúttal egy szép darabot tudok nektek megvételre ajánlani. Eredeti doboz, kiváló állapotban megmaradt tábla, az egyetlen hiba hogy csak egy bábú van meg a játékhoz. Egy kis szerencsével ezt is biztosan tudjátok majd pótolni.
Az ár 4600 Ft.

58f9e5dce19ee-antik-lemezvonat-dobozaban.jpg

Train Jep Aerodynamique - Az antik lemezvonat eredeti dobozában, eredeti sínekkel, működőképes állapotban várja új gazdáját. A viszonylag ritka készlet ára 30.000 Ft, azonban az aukciós oldalnak köszönhetően lehetőség van alacsonyabb ajánlatot is tenni a játékra.
Érdemes is egy kicsit lentebb tornásznotok az árát, bár a mozdony és a szenes vagon kb. 20.000 Ft-ért van hirdetve az Ebay-en, de ez nem Franciaország és nem a francia fizetési viszonyok.

5946355597fd5-regi-oramuves-lemezjatek.jpg

MS-847 felhúzós harckocsi - Ismét egy kínai lemezjáték. Tudom nagyon népszerűek ezek a játékok a gyűjtők körében és egy-egy szebb darabért elég jó árat elkérnek.
Az MS-847-es nem is egy gyakori darab, ami ráadásul szép állapotban maradt meg. A kulcs nincs meg hozzá, de ezt egy igazi gyűjtő könnyen megoldja. Az ár 4000 Ft.

579e68887cfb5-antik-hintalo-gyujtoknek-eredeti-allapotban-szalma-toltet.jpg

Régi hintaló - Ez sem mai darab az már biztos. Kicsit kopott, kicsit viharvert, de legalább nem dohos, büdös és penészes. Kiválóan felújítható darab,de ha valaki hozzám hasonlóan a játszott és használt játékokat kedveli, akár így is hagyhatja.
Az ár 3500 Ft, amennyit talán érdemes is rászánni.

592da2062c058-retro-golyos-ugyessegi-jatek-iv.jpg

Golyós türelemjáték - Régen filléres tételnek számítottak, manapság már gyűjtemények féltett darabja a trafikárú türelemjáték.
Ezúttal egy baglyos golyós, míg a másik oldalon a szokásos egeres változatot ajánlok nektek megvételre. Az ár 1800 Ft, ami egyáltalán nem veszélyes.

RÉGI JÁTÉKOD VAN? NE DOBD KI! NE ADD EGY NEPPERNEK! TUDD INKÁBB JÓ HELYEN, AHOL MEGŐRZIK ÉS VIGYÁZNAK RÁ!

Kövesd munkámat a Facebookon és a többi közösségi oldalon! Ha szeretnél segíteni anyagilag, akkor itt teheted meg, ha játékokat szeretnél felajánlani a leendő múzeumba, akkor a toyahsw@gmail.com címre küldj üzenetet és megbeszéljük a részleteket! 

A bejegyzés trackback címe:

https://jatekmuzeum.blog.hu/api/trackback/id/tr6212604155

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása